Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

29. maj 2020

Administrationen holder lukket mandag den 1. juni

Administrationen holder lukket mandag den 1. juni (2. pinsedag). Vi er tilbage på kontoret tirsdag den 2. juni kl. 8:00.

Læs mere
26. maj 2020

Ridesporten var #aktivesammenhverforsig og indsamlede over en halv million til elevskolerne

Da Dansk Ride Forbund og Trolle Company kort efter påske blev enige om at planlægge en fælles aktivitetsdag i ridesporten, var formålet at samle alle i sporten og samtidig indsamle penge til de hårdt prøvede elevskoler, og begge dele må i den grad siges at være opnået. Hele 507.273 kroner blev samlet ind via salg af t-shirts, private donationer og sponsorater, og #aktivesammenhverforsig dominerede på både Instagram og Facebook i ugerne op til og ikke mindst på selve aktivitetsdagen den 21. maj.

Læs mere
25. maj 2020

Agria DRF-Mesterskaber i springning for pony og children udskydes

Ligesom det var tilfældet for juniorer, ungryttere og seniorer, er det desværre også blevet nødvendigt at udskyde Agria DRF-mesterskaberne i springning for pony- og childrenryttere, der efter planen skulle have været afholdt fra den 3.-7. juni hos Sportsrideklubben.

Læs mere
18. maj 2020

Hvad gør Dansk Ride Forbund, mens Corona-krisen kradser?

Svaret er, alt hvad vi overhovedet kan. Men måske kunne vi i endnu højere grad have informeret vores omverden om, hvad der er foregået, hvad vi foretager os, og hvad vi sigter mod. Det håber vi, at et kig ind i maskinrummet måske kan gøre tydeligere.

Læs mere
15. maj 2020

DM i springning udskudt som følge af Coronavirus

I samarbejde med Dansk Ride Forbund er det besluttet at udsætte de danske mesterskaber i springning for juniorer, ungryttere og seniorer, der efter planen skulle være afholdt ved Absolute Horses fra d. 10. til d. 14. juni 2020

Læs mere
15. maj 2020

Resultatet af afstemningerne ved DRF's digitale Repræsentantskabsmøde ligger nu klar

Årets Repræsentantskabsmøde er nu afsluttet – for første gang nogensinde digitalt - og samtlige afstemninger og valg er dermed gennemført. Til trods for, at mange klubber utvivlsomt har haft nok at se til pga. Corona-krisen, har deltagelsen været høj. Faktisk har stemmeprocenten været højere, end den plejer at være, når Repræsentantskabsmødet afholdes fysisk, og det glæder os. Her er alle resultaterne.

Læs mere
12. maj 2020

Til klubberne: Nu kan der ansøges om midler fra #aktivesammenhverforsig-puljen

Som de langt de fleste forhåbentlig allerede har opdaget, er Dansk Ride Forbund og Trolle Company gået sammen om at arrangere en fælles aktivitetsdag i ridesporten den 21. maj, hvor vi skal være #aktivesammenhverforsig med to primære formål; at styrke fællesskabsfølelsen i ridesporten i en svær tid samt indsamle penge til vores fantastiske elevskoler, som i øjeblikket er hårdt prøvede pga. COVID-19. Især det sidste er relevant for klubberne, da alle DRFs klubber med elevskoler har mulighed for at få del i den pulje penge, vi indsamler, og herunder kan I læse hvordan.

Læs mere
5. maj 2020

Midlertidig ændring i DRFs springreglement

Vi har pr. 1. maj 2020 lavet en midlertidig ændring i springreglementet vedr. doteringer (369.3) og kvalifikationer til mesterskaber (391.1). Ændringerne er gældende for resten af 2020.

Læs mere