Hvad leder du efter?

Nyheder

DRF og Agria Dyreforsikring udvider og forlænger samarbejdet

Siden 2017 har Dansk Ride Forbund og Agria Dyreforsikring samarbejdet om at øge kendskabet til sikkerhed og skadeforebyggende aktiviteter samt godt hestehold. Samarbejdsaftalen har allerede været udvidet flere gange, og nu har begge parter valgt at forlænge aftalen med yderligere fem år og i den forbindelse udvide samarbejdet med endnu flere aktiviteter.


New column

(Direktør i DRF, Morten Schram Rodtwitt, og salgschef i Agria Dyreforsikring, Jens-Erik Majlund)

Direktør i Dansk Ride Forbund Morten Schram Rodtwitt sætter stor pris på, at samarbejdet fortsætter og nu også er blevet udvidet yderligere: ”Agria har længe været en tæt og god samarbejdspartner og hovedsponsor for DRF, og vi er rigtig glade for, at det kan fortsætte sådan. Sammen med Agria har vi mulighed for at formidle nyttig ekspertviden om især sikkerhed og skadeforebyggelse til både klubber og hesteejere, og det har utrolig stor værdi for os”, understreger han.

Også Jens-Erik Majlund, salgschef i Agria Dyreforsikring, glæder sig til at fortsætte det gode samarbejde og ikke mindst til at koble nye aktiviteter på: "Vi har efterhånden arbejdet sammen med DRF i en del år, og de fleste kan nok koble os til de årlige Agria DRF-mesterskaber, som vi er hovedsponsor på. Men vores samarbejde rummer også den store VM-holdturnering, og med den nye aftale, vi netop har indgået, er vi også blevet medafsendere på det kommende E-læringskursus for forældre til børn i ridesporten, ligesom vi sammen med DRF kommer til at re-lancere den tidligere Sydbank SommerCamp i et nyt format senere på året.”

Samarbejdet mellem DRF og Agria Dyreforsikring vil fortsat omfatte en rabat på 10% på udvalgte forsikringer til alle medlemmer af DRF. Læs mere om Agria Dyreforsikring her.

 

Aftalen mellem Dansk Ride Forbund og Agria Dyreforsikring er forlænget frem til 31/12-2026.