Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

31. marts 2021

Administrationen holder påskelukket

Vi holder påskelukket fra torsdag den 1/4 til mandag den 5/4 (begge dage inklusive). Tirsdag den 6/4 er vi tilbage på mail og telefon som vanligt. Rigtig god påske.

Læs mere
30. marts 2021

Vi har opdateret vores Q&A om herpesvirus

Vi får forståeligt nok mange spørgsmål fra jer, efter vi i går var nødt til at lukke ned for stævner og aktiviteter under DRF frem til den 26. april, og derfor har vi nu opdateret vores Q&A med svar på jeres oftest stillede spørsmål.

Læs mere
29. marts 2021

Brud på karantæneregler medfører desværre øjeblikkelig nedlukning af nationale stævner og aktiviteter under DRF

Pr. dags dato er Dansk Ride Forbund nødsaget til at lave en nedlukning af nationale stævner og aktiviteter under DRF indtil d. 26. april 2021, da der er konstateret alvorlige brud på karantænereglerne i forhold til at hindre spredning af smitsom sygdom, herunder herpesvirus.

Læs mere
29. marts 2021

Spændende tid for voltigeringsdisciplinen i Danmark

På voltigeringsdisciplinens online stormøde i januar blev der fra DRF’s side opfordret til at byde ind, hvis man havde interesse i at hjælpe med at udvikle og udbrede sporten. Allerede i starten af februar tilbød fem ildsjæle fra sporten at nedsætte en arbejdsgruppe med formålet at styrke og videreudvikling voltigering i Danmark. I samarbejde med DRF er arbejdsgruppen nu i fuld gang med arbejdet, og her kan du få et indblik i, hvad de primært bruger tiden på.

Læs mere
26. marts 2021

Status og håndtering af herpesvirus 1 pr. 26. marts 2021

Fælles status fra Dansk Ride Forbund, SEGES og Den Danske Dyrlægeforening – Faggruppe Hest om forekomst og håndtering af smitsom sygdom i de danske hestebesætninger.

Læs mere
26. marts 2021

IT-opgradering gør, at Go!-fanen ikke kan benyttes i uge 16

Grundet IT-opgradering kan Go!-fanen på rideforbund.dk ikke benyttes fra den 18. – 25. april, hvilket betyder, at alle funktioner sættes ud af drift. Det gælder både stævnetilmelding, køb af licens, oprettelse af stævner etc. Vi arbejder på at finde en løsning, så aktive stævner kan vises et andet sted i Go!-fanen, men alle funktioner vil være ude af drift. Vi opfordrer derfor alle ryttere til at købe rytterlicens og melde til stævner, ponymålinger o.l. senest i uge 15 eller vente til uge 17. For stævnearrangørerne vil vi sørge for, at ingen stævner har sidste tilmelding i perioden. Yderligere information kommer snarest.

Læs mere
25. marts 2021

Danske og internationale militaryprogrammer ensartes

Dansk Ride Forbund er i samarbejde med Equilive i gang med at oversætte FEI’s militaryprogrammer til dansk, så der i fremtiden rides de samme programmer til nationale og internationale stævner. Programmerne forventes færdige i løbet af uge 12 og vil derfor være tilgængelig på Equipe og rideforbund.dk primo uge 13. Ryttere, der skal starte enten CNC100 eller CNCP1* ved Vasehus Rideklubs B-stævne d. 2. – 4. april, skal derfor ride de ”nye” programmer.

Læs mere
25. marts 2021

C-springdommeraspirant 1 kursus flyttes til efteråret

På baggrund af de gældende COVID-19-restriktioner bliver vores C-springdommeraspirant 1 kursus, der oprindeligt var planlagt i april, rykket til den 4. – 5. september i håb om, at vi til den tid kan samles. Yderligere information kommer, når vi nærmer os.

Læs mere
24. marts 2021

Nu er der åbent for tilmelding til Stutteri Ask Trophy Intro

Starten på Dansk Ride Forbund og Stutteri Asks nye springturnering Stutteri Ask Trophy gik ikke helt som planlagt pga. COVID-19. Derfor er finalestævnet i uge 15 ændret til et iagttagelsesstævne, hvor landstrænerteamet er til stede og observerer springrytterne.

Læs mere
24. marts 2021

Invitation: kom til udendørs træningssamling i springning for junior og youngrider

Landstræner, Bo K. Møller, inviterer junior og youngrider springryttere på bruttogruppeniveau til samling udendørs den 3. og 10. april. Lyder det som noget for dig, så læs mere her.

Læs mere