Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

23. februar 2023

Direkte billet til UVM for bedste DV-springekvipager

Hvert år bliver Danmark repræsenteret med de bedste unge dansk varmblodsheste ved UVM. Disse heste udtages af DV’s Zangersheide-udvalg. Udtagelserne foregår i år på samme måde som tidligere, dog med en enkelt undtagelse – nemlig at den bedste DV-ekvipage ved championatsfinalerne på Stutteri Ask vinder direkte adgang til Verdensmesterskaberne for unge heste.

Læs mere
23. februar 2023

Ny holdcup i distance ser dagens lys i 2023

Som noget nyt i 2023, har DRF valgt at lave en turnering for distanceryttere, som ønsker at konkurrere i hold. Turneringen hedder DRF Distance HoldCup, og har til formål at give distanceryttere mulighed for at konkurrere sammen på et niveau hvor de fleste kan være med.

Læs mere
23. februar 2023

EHV-1 konstateret ved to stævner i Europa

Dansk Ride Forbund er gennem FEI blevet gjort bekendt med to udbrud af herpesvirussen, EHV-1, ved internationale stævner i hhv. Oliva Nova, Spanien og Lier, Belgien. Situationen er på nuværende tidspunkt under kontrol, oplyser FEI-dyrlæger.

Læs mere
22. februar 2023

Herpesvirussen er atter i Danmark – hvad skal du gøre?

EHV-1-virussen er atter i Danmark, og Dansk Ride Forbund opfordrer alle, som har med heste at gøre, til at være forsigtige og opmærksomme på eventuelle sygdomstegn. Hold øje med din hest og bliv hjemme, hvis du mistænker, at den ikke er frisk – også selvom den ikke har feber.

Læs mere
22. februar 2023

Tilmeldingen til Walber Cup 2023 er åben

Igen i år afvikles Agria DRF-mesterskab for klubhold i springning som kulminationen på 4 spændende kvalifikationer af Walber Cup. Tilmeldingen til Walber Cup er åbnet, og alle hold der ønsker at kæmpe om en plads til Agria DRF-mesterskabet for klubhold i springning, skal være tilmeldt Walber Cup med et bruttohold senest søndag den 2. april 2023.

Læs mere
21. februar 2023

Repræsentantskabsmøde 2023: tilmeldingen er åben

Programmet for årets repræsentantskabsmøde, som afholdes den 1. april i Middelfart, er nu offentliggjort, indkaldelserne er sendt ud via mail, og dermed er tilmeldingen åben.

Læs mere
20. februar 2023

Terræntræning syd for grænsen for satsende militaryryttere

Militaryryttere, som planlægger at ride international military i 2023, inviteres til terræntræning og -samling den 11. marts 2023, syd for grænsen til Tyskland, i Großenwiehe.

Læs mere
8. februar 2023

DRF søger en konsulent med stor indsigt i heste- og ridesport

Kan du arbejde målrettet mod at fremme udvikling og drift af danske rideklubber? Understøtte rideklubbernes elevskoler? Og er du samtidig typen, der kan forankre aktiviteter og koncepter målrettet ridesporten? Så er det nu, du har chancen for at lægge billet ind på en stilling, der indeholder alt dette hos DRF.

Læs mere
8. februar 2023

Succesfuld distancedag blev afholdt på Fyn

I weekenden var der lagt op til en spændende og lærerig distancedag på Fyn, hvor både officials, ryttere og stævnearrangører var samlet. Her blev der også kåret rangliste- og cupvindere for 2022 samt uddelt den fornemme ”Hestevelfærdspris”.

Læs mere
3. februar 2023

DRF bakker op om SEGES

I går, den 2. februar 2023, kunne SEGES fortælle at der i forbindelse med kravene om registrering af hestehold, var kommet en konkretisering af reglerne for kortere ophold. Formand for Dansk Ride Forbund udtaler sig på Facebook og DRF bakker op.

Læs mere