Hvad leder du efter?

Nyheder

Bliv en del af DRF SpringDanmark Talent

Er du mellem 12 og 17 år, og drømmer du om at tage din springkarriere til nye højder, så er det nu, du skal søge om en plads i den tredje sæson af vores talentprogram DRF SpringDanmark Talent. Ansøgningsfristen er den 20. august, og du finder link til ansøgningsskemaet herunder.


Pr. dags dato er der åbnet for ansøgninger til talentprogrammet DRF SpringDanmark Talent. Programmet har til formål at sikre en styrket talentudvikling og en stærk rød tråd frem mod brutto- og landsholdsgrupperne. Det er igen i år berider Johnny Hansen, der står for undervisningen. Johnny har mange års erfaring som springtræner og er netop hjemvendt fra Nordisk Mesterskab, hvor hele ni springryttere var deltagere fra talentprogrammet.

Programmet er ligesom de andre år delt op i fire geografiske "talentregioner"; Talent Nord, Talent Midt, Talent Syd (inkl. Fyn) og Talent Øst (Sjælland og Bornholm).

Sådan ansøger du om optagelse – senest den 20. august
Ansøgningsfristen til DRF SpringDanmark Talent er den 20. august 2023. For at komme i betragtning skal du sende mail til elitespring@rideforbund.dk, hvor du vedhæfter dit ansøgningsskema.

 

Læs mere om foreningen SpringDanmark her.