Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

13. juni 2023

Danske dressurryttere til start i Aachen og Falsterbo

Sommeren byder på masser af spændende stævner, hvor Danmark er repræsenteret af stærke ekvipager i både individuelle og holdkonkurrencer. Snart er det tid til de prestigefyldte stævner i både Aachen og Falsterbo, og her kan du læse, hvem du kan forvente at se på banen.

Læs mere
13. juni 2023

Danske ryttere til NM i distance

Efter et veloverstået danmarksmesterskab i Distance i Lemvig, er fire ekvipager udtaget til at repræsentere Danmark ved de nordiske mesterskaber i distance. Læs med her og se, hvem der skal kæmpe om mesterskabstitlerne i Sverige.

Læs mere
12. juni 2023

Pony-, U25- og seniorryttere udtaget til NM i dressur i Drammen

Landstrænere og holdledere i dressur har udtaget en lang række dygtige ekvipager til at repræsentere Danmark ved Nordic Baltic Championship i Drammen i Norge i uge 26. Læs med her og se, hvilke pony- U25- og seniorryttere der skal kæmpe om de eftertragtede medaljer.

Læs mere
8. juni 2023

Nyt rapporteringsværktøj til grooms

I en pressemeddelelse fortæller FEI om seneste tiltag kaldet ”The Grooms Reporting Mechanism”. Det nye rapporteringsværktøj skal indsamle feedback fra grooms, som arbejder ved internationale stævner og give FEI en dybere indsigt hestepassernes velbefindende ved disse events. Formålet med indsigterne er bl.a. at skabe bedre arbejdsforhold og grundlag for et inkluderende og støttende miljø for hestepasserne.

Læs mere
8. juni 2023

Tilmelding til FEI-ponymåling i Sverige åbner i aften

Dansk Ride Forbund afholder ikke flere FEI-ponymålinger i år. Har du alligevel en pony, som du ønsker FEI-målt, kan du fra kl. 18.00 i aften tilmelde FEI-ponymåling i Helsingborg, Sverige. Målingen sker den 7. juli 2023 og sidste tilmeldingsfrist er den 26. juni 2023.

Læs mere
7. juni 2023

Skal I holde DM i military i 2024-2026?

Alle danske seniormesterskaber udbydes hvert tredje år, og nu er turen kommet til, at der kan bydes ind på DM i military for årene 2024-2026.

Læs mere
7. juni 2023

Pararyttere udtaget til NM i Drammen

Landstræner for paradressurrytterne, Astrid Gemal, udtog, efter weekendens DM i Uggerhalne, et hold og to individuelle ekvipager til at repræsentere Danmark ved Nordic Baltic Championships i paradressur. NM bliver afholdt i Drammen i Norge, hvor både dressurryttere, springryttere og paradressurryttere skal kæmpe om guldet.

Læs mere
6. juni 2023

Udtagelser til NM og EM i springning

I tæt samarbejde med bl.a. talenttræner Johnny Hansen og holdleder Regitze Ericsson har landstrænerduoen, Bo K. Møller og Ulrik Kjær udtaget en lang række dygtige ryttere til at repræsentere Danmark ved de kommende nordiske og europæiske mesterskaber i springning.

Læs mere
2. juni 2023

B-stævneterminer tildelt Riders Cup

Efter terminerne for to B-stævner i henholdsvis uge 28 og 29 har været i udbud, er det i samarbejde med Springudvalget besluttet at Riders Cup tildeles begge. Der er tale om B-stævne i springning for ponyer i uge 28 og B-stævne for heste inkl. championatsklasser i uge 29.

Læs mere
2. juni 2023

DRF Stilspring Cup får endnu en gang nyt navn

DRF byder velkommen tilbage til vores velkendte sponsor, Nord-Vest Box, som igen er hovedsponsor for den populære stilspringnings cup der tidligere på året fik navnet ”DRF Stilspring Cup”. Det betyder at cuppen fremover går under navnet ”Nord-Vest Box Cup”. Der er ingen ændringer i bestemmelserne.

Læs mere