Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

28. juli 2022

Erfarne beslagsmede klar til Herning2022

Arrangørerne bag ECCO FEI World Championships har indgået en aftale med virksomheden Mustad Hoofcare Group, om at løfte opgaven som ”Official Farrier Service Partner” under Herning2022

Læs mere
25. juli 2022

Efter VM-boot camp: Her er det endelige danske dressur-hold

I den forgangne weekend blev der afholdt boot camp på Blue Hors for de danske dressurryttere forud for VM i Herning, og det er nu endeligt besluttet, præcist hvilke ekvipager der udgør VM-holdet.

Læs mere
25. juli 2022

Opbygningen til Herning2022 opgraderes med ny samarbejdspartner

Der er kun godt en uge til de første heste ankommer til ECCO FEI World Championships i Herning. Opbygningen af tre stadions med tilhørende opvarmnings- og træningsbaner skrider godt frem forud for VM i ridesport, men arrangørerne har måttet skifte en væsentlig samarbejdspartner midt under opbygningen.

Læs mere
22. juli 2022

DM og Agria DRF-mesterskaber for U25, U21 og U18 i springning rykker til Stutteri Ask

Når der fra 2023 skal afvikles DM i springning for seniorer og Agria DRF-mesterskab for U25, U21 og U18 bliver det for første gang i 12 år i nye omgivelser. DRF’s bestyrelse har nemlig godkendt en indstilling fra administrationen, landstræner Bo K. Møller og Springudvalget på, at Stutteri Ask skal afvikle det store mesterskabsarrangement de næste tre år.

Læs mere
22. juli 2022

Herning2022 har fokus på hestens sundhed i samarbejde med Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim, en global medicinalvirksomhed og verdens største hestemedicinalvirksomhed, er gået sammen med Herning2022 for at fremme hestes sundhed og uddannelse af dyrlæger under FEI World Championships i Herning Danmark fra den 6. til den 14. august 2022.

Læs mere
22. juli 2022

Oplev Cathrine Laudrup-Dufour og Cassidy sammen for sidste gang

Læs mere
18. juli 2022

Her er det danske VM-springhold

Efter en perlerække af flotte præstationer fra de danske seniorspringryttere på det seneste har landstræner Bo K. Møller nu sat navne på de ekvipager, der skal repræsentere Danmark ved VM i Herning.

Læs mere
18. juli 2022

Rideklubben Falken tager sejren i Dressurens Venner Cup kvalifikation

Ved weekendens stævne hos Nordsjællands Sportsrideklub blev der afholdt kvalifikation i Dressurens Venner Cup, og her fik Rideklubben Falken redet sejren hjem.

Læs mere
18. juli 2022

Aarhus Rideklub vinder af Dressurens Venner Cup kvalifikation

Ved Jydsk Rideuge hos Silkeborg Rideklub blev der lørdag afholdt kvalifikation i Dressurens Venner Cup, og her fik Aarhus Rideklub redet sejren sikkert hjem.

Læs mere
15. juli 2022

Det uofficielle DM for beriderelever afvikles i Kolding Rideklub

Når det uofficielle DM for beriderelever løber af stablen i sensommeren, bliver det i Kolding Rideklub. Mesterskabet er beriderelevernes årlige mulighed for indbyrdes at dyste om at være landets bedste.

Læs mere