Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

8. august 2022

VM-sølv til Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos

I dagens Grand Prix Special under VM i Herning red Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos en sølvmedalje hjem til Danmark efter en tæt duel med britiske Charlotte Fry og Glamourdale.

Læs mere
8. august 2022

Alle danske heste gennem inspektion

123 springheste har netop deltaget i inspektionen, som foretages på alle heste, der skal deltage i ECCO FEI World Championships i springning. Hovedparten blev godkendt, men 5 heste skal vises ved re-inspektionen i morgen.

Læs mere
8. august 2022

VM-bronze til Sheena Bendixen

Danske Sheena Bendixen har i dag sikret Danmark endnu en medalje ved VM og kan nu kalde sig den tredjebedste kvindelige voltigør i verden.

Læs mere
7. august 2022

Dansk VM-triumf: Dressurholdet vinder guld for første gang nogensinde

Efter hård konkurrence fra Storbritannien og Tyskland lykkedes det i dag det danske dressurhold bestående af Nanna Merrald Rasmussen, Carina Cassøe Krüth, Daniel Bachmann Andersen og Cathrine Laudrup-Dufour at vinde VM-guld på hjemmebane i Herning. Det er Danmarks første hold-guldmedalje i dressur nogensinde.

Læs mere
7. august 2022

Medaljer indenfor rækkevidde

Den danske enkeltvoltigør Sheena Bendixen er stadig med i kampen om metal ved FEI ECCO World Championships i Herning

Læs mere
7. august 2022

God første dag for de danske voltigører

Danskerne kom godt fra start ved VM i voltigering til ECCO FEI World Championship.

Læs mere
7. august 2022

Holland fører i dressuren – Danmark er 3'er

Det hollandske dressurlandshold overnatter i spidsen for Blue Hors FEI World Dressage Team Championship Grand Prix ved ECCO FEI World Championships i Herning.

Læs mere
6. august 2022

Herning2022: Det kan du se på Zibrasport Equest

Hele 4 verdensmesterskaber skal afgøres ved ECCO FEI World Championships i Herning – og faktisk sker der meget mere end mesterskabsklasser. Er du ikke til stede på stævnepladsen, så er der timevis af spændende live streaming, som du kan følge hos Herning2022s digitale mediepartner Zibrasport Equest.

Læs mere
5. august 2022

Startrækkefølgen til holdkonkurrencen i dressur vidner om tårnhøjt dansk niveau

For kort tid siden blev der afholdt Chef d’Equipe-møde i dressuren ved VM i Herning. Her blev der trukket lod om startrækkefølgen for weekendens holdkonkurrence i dressur, og det bliver Nanna Merrald Rasmussen og Carina Cassøe Krüth, der rider lørdag, og Daniel Bachmann Andersen og Cathrine Laudrup-Dufour rider søndag. Dermed har det danske hold altså en rytter i top-4 på verdensranglisten til start begge dage, hvilket vidner om et tårnhøjt dansk niveau.

Læs mere
5. august 2022

Wellness område til hestene ved Herning2022

1.200 heste kommer til at opholde sig på stævnepladsen under ECCO FEI World Championships i Herning fra den 6. – 14. august. Der er lavet et stort wellness område med bl.a. spa, vandløbebånd og vibrationsgulv samt plads til at hestene kan håndgræsses og rulle sig.

Læs mere