Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

4. august 2022

Otte hold klar til DM i holdspringning

Efter den sidste kvalifikation af Walber Cup blev afviklet i slutningen af juli, er de otte finalehold, der i efteråret skal dyste om titlen som Danmarks bedste springhold, fundet.

Læs mere
4. august 2022

Medajleduft i Boxen ved VM i ridesport

Når voltigørerne fra 17 nationer koreograferer deres akrobatiske øvelser på galoperende heste til ECCO FEI World Championships i Herning, kunne der meget vel være danske medaljer i Jyske Bank Boxen.

Læs mere
4. august 2022

40 fantastiske føl på auktion under Herning2022

Dansk Varmblod sætter 40 udvalgte føl på auktion tirsdag den 9. august under ECCO FEI World Championships – Herning 2022. Det er en enestående mulighed, for hvem ved – måske er der en fremtidig verdensmester blandt de unge stjernefrø.

Læs mere
2. august 2022

Sådan fungerer de skærpede regler ang. brug af pisk

Pr. 1. januar 2022 blev DRF’s springreglement opdateret, og i den forbindelse blev reglerne for brug af pisk ved ridestævner under DRF præciseret og skærpet. Her kan du læse mere om, hvad der ligger til grund for ændringerne, og hvilken betydning de har for både ryttere, trænere og dommere.

Læs mere
1. august 2022

ECCO FEI World Championship - Welcome Press Conference

In just five days the first FEI World Championship rider will enter the competition at Herning2022 – the ECCO FEI World Championships in Dressage, Jumping, Para-Dressage, and Vaulting.

Læs mere
1. august 2022

Disse U25-ekvipager er udtaget til EM i dressur

Efter sidste weekends EM-boot camp på Blue Hors er der nu sat navne på de fire ekvipager, der skal udgøre det danske hold ved EM i U25 dressur i Ungarn i slutningen af august. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
1. august 2022

Højfyns Rideklub videre til Dressurens Venner Cup finale

Lørdag eftermiddag var Højfyns Rideklub vært for den femte kvalifikationsrunde i Dressurens Venner Cup. To hold, begge fra Højfyns Rideklub, red om en finaleplads i Cuppen.

Læs mere
1. august 2022

National Federations join forces with Herning2022 by offsetting CO2-emissions

When the equestrian world meets in Denmark for the ECCO FEI World Championships in a few days, Herning2022 has invited the National Federations to participate in offsetting CO2-emissions from the event. More have already committed to join.

Læs mere
29. juli 2022

Knap 3.000 tons sand kørt ind på MCH Arena

De sidste tons sand er flyttet ind på MCH Arena, det store fodboldstadion i Herning, som nu er ved at blive omdannet til en international spring- og dressurbane af engagerede og dygtige folk fra BB Horse og Herning2022’s eget vedligeholdelsesteam. Stutteri Ask Stadium, som arenaen hedder under VM i ridesport, er ved at være klar til at tage imod verdens bedste ryttere og heste.

Læs mere
29. juli 2022

Klar til Herning2022 – VM i ridesport

Pressemøde invitation - Herning 2022 inviterer til pressemøde i Pressecentret i Hal L i MCH Messecenter Herning den 2. august 2022 kl. 11 om opstart af verdensmesterskaberne, status på pladsen, de danske medaljechancer mm.

Læs mere