Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

20. januar 2022

Her er stævnekalenderen for military 2022

Nu er kalenderen for nationale militarystævner i 2022 på alle niveauer klar. Ønsker man som stævnearrangør at byde ind på øvrige terminer eller stævner som Store Hestedag Cup i løbet af sæsonen, så kontakt os endelig. Se stævnekalenderen herunder.

Læs mere
18. januar 2022

18. januar - Opdaterede svar på jeres oftest stillede spørgsmål

Vi har endnu en gang opdateret vores svar på jeres oftest stillede spørgsmål. Vær opmærksom på, at der stadig er gældende restriktioner ift. mundbind samt betalende tilskuere foreløbigt frem til den 31. januar.

Læs mere
18. januar 2022

Naturnationalparkerne: DRF og DI fortsætter dialogen med miljøministeren

Dansk Ride Forbund og Dansk Islandshesteforening mødtes mandag d. 17. januar virtuelt med Miljøminister Lea Wermelin til en fortsat drøftelse af rytternes adgang til naturen i de kommende naturnationalparker. Både DRF og DI understregede og uddybede de pointer, vi tidligere har fremført i diverse høringssvar til loven, og ministeren gav en status på processen omkring udpegningen af de næste 10 naturnationalparker.

Læs mere
18. januar 2022

Kom til åben samling i military

Landstræner Peter Flarup og holdleder Kerstin Dallmann inviterer nu til årets anden åbne samling – denne gang hos Vallensbæk Rideakademi. Samlingen, der finder sted den 29.-30. januar, er åben for alle, der har ambitioner indenfor militarydisciplinen, og man kan både deltage med og uden hest. Læs mere og tilmeld dig her.

Læs mere
18. januar 2022

Byd velkommen til Bundgaard X Trolle Cup

Siden sin opstart i 1998 har den populære dressurturnering Bundgaard Byg Cup tiltrukket og uddannet et hav af talentfulde dressurryttere. Hidtil har Bundgaard Byg været ene sponsor på turneringen, men fra og med 2022 er Trolle Company medsponsor, og det har bl.a. gjort det muligt at udvide turneringen med en ekstra kvalifikation samt tilbyde gratis livestreaming fra finalen via Zibrasport Equest. Turneringen skifter i samme ombæring navn, og vil fremover gå under navnet Bundgaard X Trolle Cup.

Læs mere
17. januar 2022

Kom til observationssamlinger for ungdomsdressuren

Landstræner for ponyrytterne, Lisbet Seierskilde, og landstræner for junior- og ungrytterne, Dennis Fisker, inviterer til observationssamlinger i dressur for kat. I pony-, junior- og ungryttere. Samlingerne er åbne for ekvipager, der ikke er en del af bruttogrupperne og finder sted den 5. februar på Slangerupgaard og den 6. februar hos Vejle Rideklub. Læs mere og tilmeld dig herunder.

Læs mere
17. januar 2022

Observationssamlinger i springning for kat. I ponyryttere

Assisterende landstræner Lars Trier Kjøller inviterer til årets første observationssamlinger for kat. I ponyryttere den 29. og 30. januar hos hhv. Riders Cup og Ikast Rideklub. På baggrund af det nye set up i ungdomsspringningen er samlingerne åbne for alle kat. 1 ponyryttere, der minimum er rytterkategori 5, mens den pågældende pony skal have redet en fejlfri MA* eller MA2*. Læs mere om de to samlinger herunder.

Læs mere
13. januar 2022

Ændringer i Store Hestedag Cup giver mulighed for flere kvalifikationsstævner

Tidligere har kvalifikationsperioden for Store Hestedag Cup varet fra maj til september, men nu er det muligt at afvikle kvalifikationsstævner hele året. Det betyder bl.a., at rytterne har bedre muligheder for at kvalificere sig til finalen, og samtidig giver det også mulighed for at tjene flere point til sit hold i Agria og Dansk Ride Forbunds VM-holdturnering, hvor man kan samle point ved alle kvalifikationer i Store Hestedag Cup. Er I som stævnearrangør interesseret i at afvikle et kvalifikationsstævne, så send en mail til military@rideforbund.dk.

Læs mere
12. januar 2022

Ny termin til 2. kvalifikation i Stutteri Ask Trophy

Den planlagte 2. kvalifikation i Stutteri Ask Trophy skulle oprindeligt have været afviklet i den forgangne weekend, men måtte desværre aflyses kort før jul grundet COVID-19. Nu er vi klar med en ny termin for kvalifikationen, der i stedet kommer til at ligge under Scandinavian Jumping Tour i uge 7.

Læs mere
10. januar 2022

Årets første ekspertsamling afviklet hos Blue Hors

Blot ti dage inde i det nye år har årets første ekspertsamling allerede været afviklet, og der var fokus på både programridning, ernæringsfysiologi, sportspsykologi og sports- og aktivitetsplaner for 2022. Læs mere om samlingen og få indblik i planerne frem mod VM 2022 her.

Læs mere