Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

24. september 2021

Vi har fået nye telefonnumre

Da vi har skiftet telefonudbyder, har alle medarbejdere i DRF’s administration fået nye direkte telefonnumre. Vær derfor obs, hvis du skal have fat i en specifik medarbejder direkte. Vores hovednummer er fortsat det samme.

Læs mere
24. september 2021

Her er de militaryryttere, der er udtaget til Nordisk Mesterskab 2021

Landstræner Peter Flarup har nu udtaget de pony-, junior/YR og seniorryttere, der skal ride Nordisk Mesterskab i Hermanstorp, Sverige, i denne weekend. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
23. september 2021

Her er de kvalificerede til finalen i DRF Military Cup

Efter weekendens sidste kvalifikationsstævne i DRF Military Cup, er finalisterne nu fundet. Finalen finder sted hos Haslev Køre- og Rideforening den 3. oktober 2021, og sidste tilmelding er i morgen fredag den 24. september.

Læs mere
23. september 2021

Breddeaktiviteter skifter navn til multisport

Fra 1. januar 2022 skifter disciplinen breddeaktiviteter navn til multisport. Breddeaktiviteterne er de seneste år gået fra at have deres primære berettigelse i elevskolen og ved enkelte stævneaktiviteter, til at vinde mere og mere indpas på stævnepladserne og i den brede ridesport generelt. På mandagens bestyrelsesmøde godkendte DRF’s bestyrelse så endeligt et navneskifte, og disciplinen vil fra årsskiftet hedde multisport.

Læs mere
23. september 2021

Administrationen holder lukket fra kl. 13:30 i dag

Torsdag den 23. september holder administrationen lukket fra kl. 13:30 pga. personalemøde. Vi er klar på telefonerne igen i morgen fra kl. 8.

Læs mere
21. september 2021

Ingen mellemrunde for 7-års hestene i Pavo og DRF’s Championater for unge heste

Efter den foregående weekends sidste kvalifikationsrunde står det nu klart, at alle 7-års dressurhestene i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for unge heste allerede er kvalificerede til den store finale på Blue Hors i uge 41. Derfor ser vi ingen grund til, at de skal kæmpe om de finalepladser, som de allerede er sikret, og derfor aflyses de to mellemrunder i den kommende weekend hos hhv. Grindsted Rideklub og Karlslunde Rideklub. Vi glæder os i stedet til at se dem til finalen på Blue Hors fra den 15. – 17. oktober.

Læs mere
20. september 2021

Sådan gik weekendens udstyrskontrol ved B-stævnet i Sundeved

I den forgangne weekend blev der som planlagt gennemført udstyrskontrol ved dressurstævnet hos Sundeved Rideklub, hvor bl.a. alle deltagere i ECCO Cup-kvalifikationen blev kontrolleret. Desværre blev fem ekvipager nægtet start grundet sår i mundhulen, men både DRF’s veterinærkonsulent og stævnets TD’er oplevede overordnet set stor forståelse og samarbejdsvillighed fra både ryttere, forældre og trænere.

Læs mere
17. september 2021

Sara Hyrm modtager eftertragtet legat til CHIO Aachen CAMPUS’s talentprogram

Den 27.-29. september skydes CHIO Aachen CAMPUS’s talentprogram ’Programme of Excellence’ i gang, og i år har den danske dressurrytter Sara Hyrm modtaget ét ud af to mulige legater til programmet. I de kommende mange måneder skal hun derfor sammen med syv andre talentfulde dressurryttere modtage træning og undervisning fra de dygtigste trænere og eksperter i verden i de smukke omgivelser i Aachen.

Læs mere
16. september 2021

Pssst – Sådan kan I nå at samle mange point i Agria og Dansk Ride Forbunds VM-holdturnering på kort tid

Snart går distance og military i hi for vinteren, og i netop disse to discipliner har du og dit hold mulighed for at optjene mange point, da hver ekvipage kan hente hele 15 point hjem i hver disciplin. Der er ét enkelt kvalifikationsstævne tilbage i military den 22. oktober, mens der er to distancestævner tilbage i år, hvoraf det sidste bliver afviklet den 27. november. Læs mere om stævnerne og pointsystemet herunder.

Læs mere
15. september 2021

Skal du starte indendørs Agria DRF-mesterskab i springning?

Den 30. september til 3. oktober afvikler Sønderborg Sportsrideklub indendørs Agria DRF-mesterskab i springning for senior-, junior- og ungryttere. Klubben lægger op til et brag af et mesterskab og er klar til at give alle ryttere en fantastisk weekend i skønne omgivelser. Tilmeldingsfristen er den 24. september, så du skal ikke vente for længe, hvis du vil være med i kampen om dette års mesterskabstitel.

Læs mere