Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

7. august 2020

Nyt certifikat-klistermærke skal pryde passene hos færdigmålte ponyer i FEI-regi – sådan får du fat i dit

Som noget nyt udsteder FEI nu permanente målingscertifikater til alle ponyer, som er færdigmålte i FEI-regi i 2017, 2018 og 2019. Certifikatet har form af et klistermærke, som skal indsættes i ponyens hestepas, og på den måde er det let at konstatere, om en pony er færdigmålt eller ej. DRF administrerer certifikaterne i Danmark, og herunder kan du læse mere om, hvordan du får sat certifikatet i din ponys pas.

Læs mere
6. august 2020

Forsmag på det kommende landsholdstøj under EM i dressur i Ungarn

I slutningen af 2019 blev Trolle Company offentliggjort som officiel leverandør af en specialdesignet landsholds- og forbundskollektion fra Cavalleria Toscana. Pga. Corona-pandemien er lanceringen af den officielle kollektion desværre udskudt til stævnesæsonen 2021, men det betyder ikke, at de unge danske dressurryttere drager tomhændede til det kommende EM. De vil nemlig i stedet blive iført en midlertidig DRF X Trolle Company-kollektion, som er kreeret specielt til anledningen, så der ikke hersker tvivl om, hvor de dygtige ekvipager hører hjemme. Læs mere og se kollektionen nedenfor.

Læs mere
3. august 2020

DM i springning hos Absolute Horses bliver uden kvalifikation i unghestechampionaterne

Når årets danske mesterskaber i springning for seniorer og Agria DRF-mesterskaberne for U18 og U21 finder sted fra den 20.-23. august, var det oprindeligt planen, at der også skulle have været afviklet en kvalifikation i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste. For at sikre det bedst mulige DM-stævne under de nuværende corona-relaterede restriktioner har det dog desværre været nødvendigt at finde en ny termin til kvalifikationen. Læs mere nedenfor.

Læs mere
3. august 2020

U25-ryttere udtaget til EM i dressur

Landstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein og holdleder Mette Müller har i weekenden offentliggjort de U25-ekvipager, der skal repræsentere Danmark ved EM i dressur i Ungarn senere på måneden. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
3. august 2020

Vil du være med til at udvikle distancesporten i Danmark?

Banker dit hjerte for distancesporten, og vil du være med til at udvikle sporten til gavn for ryttere, klubber og frivillige? Har du gode ideer til, hvordan vi udvikler dansk distancesport? Synes du også, at mange flere burde ride distance, og har du viden om både national og international stævnestart? Så er du måske vores nye medlem af distanceudvalget.

Læs mere
27. juli 2020

DRF i nyt samarbejde med Zakobo for at styrke klubdriften

Dansk Ride Forbund har netop indgået samarbejde med Zakobo, som står bag et skræddersyet administrationssystem til ridesporten. Systemet kan tilpasses til den enkelte rideklub, og målet med samarbejdet er at hjælpe DRF’s klubber til at få en så god, effektiv og overskuelig daglig drift som muligt. Læs mere om samarbejdet her.

Læs mere
22. juli 2020

Ryttere udtaget til nationsspringning i Zduchovice og Wierden

Landstræner Bo K. Møller har nu udtaget de junior- og ungryttere, der skal repræsentere Danmark ved de to Nations Cup-kvalifikationer i hhv. Tjekkiet og Holland fra d. 12-16. august. Tillykke til jer alle!

Læs mere
21. juli 2020

Pony-, junior- og ungryttere udtaget til EM i dressur

Landstræner for pony-, junior- og ungryttere, Dennis Fisker, har nu udtaget alle de ekvipager, der skal repræsentere Danmark ved EM i dressur i Ungarn. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
20. juli 2020

Indendørs Agria DRF-mesterskab i spring for pony og children rykker til Billund

Årets indendørs Agria DRF-mesterskab i spring for pony og children skulle oprindeligt have været afviklet hos Hedensted Rideklub i midten af marts, men pga. COVID-19 måtte terminen ændres til den 2.-4. oktober. Da Hedensted desværre ikke har haft mulighed for at holde fast i den nye termin, rykker mesterskabet i stedet til Billund Sportsrideklub.

Læs mere
17. juli 2020

Nord-Vest Box Cup finaler på Vilhelmsborg i 2020

Da årets World Cup i dressur, der afvikles i uge 42, i år er flyttet til Vilhelmborg, som følge af COVID-19, bliver finalen i den populære turnering for springponyer, Nord-Vest Box Cup, afviklet samme sted. Turneringen er for alle tre ponykategorier, og der samles point til udvalgte C-stævner i løbet at sæsonen. Det er de 15 ekvipager med flest point fra hver kategori, der mødes til de spændende finaler mandag d. 12. og tirsdag d. 13. oktober.

Læs mere