Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

25. august 2020

Husk at holde din profil på DRF Go! opdateret

Vi oplever desværre ofte, at mange brugere ikke holder deres profiler på DRF Go! opdaterede, og det kan give problemer. Hvis du er én af dem, så skynd dig ind og tjek om dine informationer og kontaktoplysninger er opdaterede.

Læs mere
20. august 2020

Ingen indgang på DRF’s officialskort ved nationale stævner resten af 2020

Pga. de gældende corona-relaterede restriktioner på deltagerantal ved arrangementer, er det nødvendigt for stævnearrangørerne at kunne beregne så præcise deltagerantal som muligt, og derfor vil det desværre ikke være muligt at få adgang til nationale stævner ved benyttelse af DRF’s officialskort resten af 2020, med mindre man skal agere som official ved det pågældende stævne.

Læs mere
20. august 2020

Ændring i springreglementet vedr. pony holdspringning

Pr. dags dato er der udgivet en opdateret version af springreglementet, som er gældende for resten af 2020. Der er justeret i afsnit 391.4 omkring DRF-mesterskab i klubholdspringning for ponyer. Læs mere nedenfor.

Læs mere
20. august 2020

Ingen ændringer på ponylandsholdet forud for EM i dressur

Ved weekendens Agria DRF-mesterskab i dressur for ponyer hos Hovgaard Rideklub blev én af de ponyer, der er udtaget til at gå EM i dressur i Ungarn, vurderet ’ikke-fit to compete’ af DRF’s veterinærkonsulent (dyrlæge) pga. sår i mundhulen. Den pågældende pony er derfor i dag blevet genundersøgt af samme dyrlæge, som har vurderet, at ponyen igen er ’fit to compete’, og derfor er ponyen naturligvis fortsat en del af det danske landshold. Læs mere nedenfor.

Læs mere
19. august 2020

Udstyrskontrol ved DRF's mesterskaber

I de to forgange weekender har DRF’s teknisk delegerede (TD’er) samt veterinærkonsulent foretaget udstyrskontrol ved Agria DRF-mesterskaberne hos hhv. Ringsted Sports Rideklub, Hovgaard Rideklub og Sportsrideklubben. Især kontrollen hos Hovgaard har desværre givet anledning til en række usikkerheder og misforståelser omkring, hvad en udstyrskontrol er, hvad der ligger til grund for den øgede kontrolhyppighed, samt hvilke konsekvenser det har for ekvipagen fremadrettet, hvis DRF’s officials vurderer, at hesten/ponyen ikke er ’fit to compete’. Læs vores svar her.

Læs mere
19. august 2020

Orientering om udstyrskontrol ved DM og Agria DRF-mesterskab i springning

Kære mesterskabsryttere,

Læs mere
18. august 2020

Ærgerlig fejl i resultatsammentælling ved Agria DRF-mesterskabet i dressur for kategori 3 ponyer

Et nærmere gennemsyn af resultaterne fra weekendens Agria DRF-mesterskab i dressur for kat. 3 ponyer har desværre vist en beklagelig fejl i sammentællingen af point grundet manglende IT-afstemninger. Det betyder i praksis, at det endelige resultat af mesterskabet er justeret, således at der nu er 2 bronzemedalje-modtagere. Derfor et stort forsinket tillykke til Sofie L.B. Thomsen. Læs mere nedenfor.

Læs mere
14. august 2020

Hestevelfærd bør ikke være en smagssag

”Inden for al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet”. Sådan lyder det allerførste punkt i Dansk Ride Forbunds retningslinjer for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesporten, og netop dén formulering opsummerer DRF’s holdning til hestevelfærd ret præcist. Og min egen personlige holdning; vi kan ikke være bekendt ikke at behandle vores heste ordentligt. Så er den ikke længere. Det er hele grundlaget for vores sport.

Læs mere
14. august 2020

Kvalifikation i PAVO og DRF’s championat for ungheste i spring hos Kongsdal Rideklub d. 12. – 13. september

Som følge af Covid 19, og det dertil hørende forsamlingsforbud, har Absolute Horses måtte aflyse den planlagte championatskvalifikation d. 18. august. Der er nu fundet en ny termin og en ny stævnearrangør i stedet for. Der bliver derfor afviklet en championatskvalifikation ved C-stævnet i spring d. 12. – 13. september hos Kongsdal Rideklub (D14).

Læs mere
7. august 2020

Agria DRF-mesterskab i dressur for ponyer med rekordmange starter

Når årets Agria DRF-mesterskab i dressur for ponyer afvikles i weekenden den 14. – 16. august hos Hovgaard Rideklub, bliver det med rekordmange starter. Over 100 ekvipager fordelt på de tre kategorier skal dyste om medaljerne, og det er også til dette stævne, vi skal kåre vinderen af stilturneringen Topponyer Stil Cup 2020. Der er en fantastisk flot tilslutning til stævnet, men det er også mange timers ridning på en weekend, så det har medført lidt jonglering af afviklingen for at få puslespillet med tidsplan og dommere til at gå op.

Læs mere