Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

16. september 2020

Så er tilmelding til Nord-Vest Box Cup Finalen åben

De sidste kvalifikationsstævner i Nord-Vest Box Cup er overstået, og de 15 bedste ryttere i henholdsvis kategori 3, 2 og 1 er videre til finalen. Finalisternes deadline for tilmelding til finalen ved World Cup på Vilhelmsborg i uge 42 er den 30. september, og tilmeldingen foregår via DRF Go! Ved forfald fra de kvalificerede ekvipager fyldes der op på baggrund af de næstfølgende på resultatlisten (ventelisten).

Læs mere
15. september 2020

Udskiftning i landsholdsteamet hos senior-dressurrytterne

Pr. dags dato har Dansk Ride Forbund valgt at afslutte samarbejdet med den nuværende holdleder for seniorlandsholdet i dressur, Helle Krasnik Trolle, som fratræder stillingen med umiddelbar virkning. Udskiftningen sker på baggrund af forbundets ønske om at skabe et nyt set-up omkring det danske dressurlandshold.

Læs mere
15. september 2020

Nu kan der ansøges om B-stævneterminer i spring og dressur for den kommende sæson

Så er der åbnet op for, at stævnearrangører kan ansøge om B-stævneterminer i perioden 1. april 2021 til 31. marts 2022. Deadline for ansøgning er søndag den 11. oktober, og vi ser meget frem til at modtage ansøgninger fra erfarne såvel som nye arrangører!

Læs mere
15. september 2020

DRF’s voltigeringsudvalg takker af

Pr. 1. september har voltigeringsudvalget desværre valgt at opsige samarbejdet med Dansk Ride Forbund, og det betyder, at udvalget fratræder med øjeblikkelig virkning. Mange tak til Lise Berg, Anna Sundby, Thomas Lindqvist og Charlotte Præstgaard for den store indsats gennem årene.

Læs mere
14. september 2020

Administrationen holder lukket den 14. september fra kl. 12

Mandag den 14. september holder administrationen lukket fra kl. 12 pga. personalemøde. Vi er klar på telefonerne igen tirsdag fra kl. 8.

Læs mere
11. september 2020

’Jackpot-runden’ i årets ECCO Cup afvikles som planlagt hos Solrød Rideklub

Der er fuld gang i stævnerne rundt omkring i landet, og vi nærmer os anden kvalifikation for ponyerne i årets ECCO Cup, som afvikles i Solrød Rideklub d. 25-27. september. Kvalifikation i Solrød skulle oprindeligt have været tredje runde – den såkaldte jackpot-runde, hvor der optjenes dobbelt point – men fordi corona har medført en lang række ændringer i årets stævnekalender, er der lavet om på rækkefølgen. Dressurudvalget har dog valgt at holde fast i den oprindelige plan, så der til stævnet i Solrød fortsat rides om dobbelt point. Sidste ECCO Cup kvalifikation for ponyer i 2020 afvikles i Herning Rideklub d. 23 .- 25. oktober.

Læs mere
10. september 2020

To ny medlemmer til distanceudvalget

I Dansk Ride Forbund byder vi velkommen til de to nye medlemmer af distanceudvalget: Kenneth E. Lassen og Lena Hahn Atzen. Sammen med resten af distanceudvalget skal de udvikle sporten til gavn for ryttere, klubber og frivillige. De to nye medlemmer tiltræder deres stillinger i september 2020.

Læs mere
9. september 2020

De første 2021 mesterskaber er tildelt

I forbindelse med den årlige stævneplanlægning tildeles udvalgte mesterskaber for en 3-årig periode på baggrund af ansøgninger fra stævnearrangørerne. Der har været mange gode ansøgninger i bunken, men fordelingen er endt således:

Læs mere
7. september 2020

Reaktivering af voksne ryttere gennem klubinddragelse

I starten af året igangsatte DRF et udviklingsprojekt i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund med fokus på at tiltrække og reaktivere voksne, som tidligere har redet, men som har forladt ridesporten i deres ungdomsår. Pga. corona-pandemien har projektet været sat lidt på standby, men nu er der for alvor sat skub i projektet igen, og det blev markeret med en idéudviklingsworkshop den 26. august.

Læs mere
7. september 2020

Ryttere udtaget til Nations Cup

Denne uge drager de unge danske springryttere mod Østrig, når der skal rides Nations Cup i springning for henholdsvis junior- og ungryttere i Lamprechtshausen.

Læs mere