Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

28. september 2020

Landstræner-teamet for de unge dressurryttere søger kommende juniortalenter

Næste sæson for de danske junior dressurryttere er lige om hjørnet, og i den forbindelse ønsker vi at holde os ajour med nye talentfulde juniorryttere. Derfor er der nu mulighed for at blive observeret og vurderet på video af Landstræner Dennis Fisker.

Læs mere
28. september 2020

Importerede ponyer færdigmålt i FEI i 2017, 2018 og 2019 vil nu blive betragtet som færdigmålte i Danmark

På det seneste bestyrelsesmøde besluttede DRF’s bestyrelse, at de ponyer, som er færdigmålte i FEI-regi i 2017, 2018 og 2019, pr. 8. september 2020 også vil blive betragtet som dansk færdigmålte, når de importeres til Danmark. Der er tale om de ponyer, som er 8 år eller derover og dermed har modtaget et permanent målingscertifikat.

Læs mere
25. september 2020

Championatsfinalerne hos Blue Hors må desværre udskydes

Finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds Unghestechampionater skulle oprindeligt have været afviklet hos Blue Hors i uge 41, men pga. de gældende COVID-19-restriktioner, har Blue Hors vurderet, at man ikke kan afvikle finalerne på forsvarlig vis, og derfor udskydes finalestævnet.

Læs mere
25. september 2020

Er du én af vores to nye Udviklingskonsulenter?

DRF søger nu to Udviklingskonsulenter. Én med fokus på elevskole, og én med fokus på klubdrift- og certificeringer. Der er tale om to nyoprettede stillinger, og der er ansøgningsfrist på begge stillinger den 12. oktober. Læs mere her.

Læs mere
24. september 2020

Indendørs Agria DRF-Mesterskab i ponyspring flytter fra Billund til Fredericia

Når årets indendørs Agria DRF-mesterskab i springning for pony og children afvikles i næste uge, d. 2. – 4. oktober, bliver det hos Fredericia Sportsrideklub i stedet for hos Billund Sportsrideklub (BIS). På baggrund af den nuværende udvikling i Covid 19 er bekymringen steget hos Billund kommune, der har udstukket et sæt skærpede retningslinier. Som en kommunalt ejet rideklub har BIS ingen anden mulighed end at følge de skærpede retningslinier, der desværre, i praksis, umuliggør afviklingen af næste uges mesterskab hos BIS til alles ærgrelse. Heldigvis er der dog allerede fundet en ny stævnearrangør. Stor tak herfra til Fredericia Sportsrideklub, der med kort varsel har sagt ja til at overtage stævnet. Vi ser frem til god weekend med spændende ridning.

Læs mere
21. september 2020

Ny Naturkonsulent er DRF’s stemme i natur-debatten

Som et led i DRF’s øgede fokus på at sikre rytternes fortsatte adgang til naturen, har vi oprustet med en naturkonsulent, som skal være DRF’s stemme i naturdebatten. Men hvad laver sådan en konsulent egentlig, og hvordan kan man som klub eller distrikt gøre brug af konsulenten? Det kan du læse mere om her.

Læs mere
18. september 2020

Nye tiltag vedrørende nationale licenser (ABC- og D)

Det kan næppe være gået ubemærket hen, at Covid-19 har medført en lang række udskudte og aflyste stævner i løbet af sæsonen. Det har været ærgerligt for rytterne og ikke mindst for klubberne, der i høj grad får deres indtægter fra afvikling af netop ridestævner. Derfor har Dansk Ride Forbund vedtaget en række tiltag, der gerne skulle sikre større stævneaktivitet ikke mindst i resten af 2020 men også fremadrettet.

Læs mere
18. september 2020

Store Hestedag Cup udvides

Som noget nyt forsøger vi i Dansk Ride Forbund at udvide sæsonen for Store Hestedag Cup, så der allerede nu kan afvikles kvalifikationer, der tæller med i 2021-sæsonen. Hvis du som stævnearrangør ønsker at afholde et kvalifikationsstævne i efteråret 2020, kan du sende en mail.

Læs mere
18. september 2020

Springryttere udtaget til World Cup Vilhelmsborg

Landstræner Bo K. Møller og assisterende landstræner Lars Trier Kjøller har nu sat navne på de springryttere, de har udtaget til at danne hold i henholdsvis Pony-, Children-, Junior- og Youngrider-klasserne ved World Cup Vilhelmsborg i uge 41 og 42. Vi glæder os til at se dem og en masse andre dygtige danske ryttere til start.

Læs mere
17. september 2020

Ingen mellemrunde til 7-års hestene i Pavo og DRF’s Championater

Med kun seks heste tilmeldt mellemrunden i Grindsted denne weekend, har Dansk Ride Forbund besluttet at spare de unge 7-års heste for mellemrunden. Jf. bestemmelserne for Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater er der nemlig otte finalepladser i spil for de 7-årige dressurheste, og vi ser derfor ingen grund til, at de stadig unge heste skal gå mellemrunde, når de alle i forvejen er sikret en plads videre i finalen. Vi glæder os i stedet til at se dem til finalestævnet på Blue Hors i uge 41.

Læs mere