Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

19. august 2020

Orientering om udstyrskontrol ved DM og Agria DRF-mesterskab i springning

Kære mesterskabsryttere,

Læs mere
18. august 2020

Ærgerlig fejl i resultatsammentælling ved Agria DRF-mesterskabet i dressur for kategori 3 ponyer

Et nærmere gennemsyn af resultaterne fra weekendens Agria DRF-mesterskab i dressur for kat. 3 ponyer har desværre vist en beklagelig fejl i sammentællingen af point grundet manglende IT-afstemninger. Det betyder i praksis, at det endelige resultat af mesterskabet er justeret, således at der nu er 2 bronzemedalje-modtagere. Derfor et stort forsinket tillykke til Sofie L.B. Thomsen. Læs mere nedenfor.

Læs mere
14. august 2020

Hestevelfærd bør ikke være en smagssag

”Inden for al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet”. Sådan lyder det allerførste punkt i Dansk Ride Forbunds retningslinjer for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesporten, og netop dén formulering opsummerer DRF’s holdning til hestevelfærd ret præcist. Og min egen personlige holdning; vi kan ikke være bekendt ikke at behandle vores heste ordentligt. Så er den ikke længere. Det er hele grundlaget for vores sport.

Læs mere
14. august 2020

Kvalifikation i PAVO og DRF’s championat for ungheste i spring hos Kongsdal Rideklub d. 12. – 13. september

Som følge af Covid 19, og det dertil hørende forsamlingsforbud, har Absolute Horses måtte aflyse den planlagte championatskvalifikation d. 18. august. Der er nu fundet en ny termin og en ny stævnearrangør i stedet for. Der bliver derfor afviklet en championatskvalifikation ved C-stævnet i spring d. 12. – 13. september hos Kongsdal Rideklub (D14).

Læs mere
7. august 2020

Agria DRF-mesterskab i dressur for ponyer med rekordmange starter

Når årets Agria DRF-mesterskab i dressur for ponyer afvikles i weekenden den 14. – 16. august hos Hovgaard Rideklub, bliver det med rekordmange starter. Over 100 ekvipager fordelt på de tre kategorier skal dyste om medaljerne, og det er også til dette stævne, vi skal kåre vinderen af stilturneringen Topponyer Stil Cup 2020. Der er en fantastisk flot tilslutning til stævnet, men det er også mange timers ridning på en weekend, så det har medført lidt jonglering af afviklingen for at få puslespillet med tidsplan og dommere til at gå op.

Læs mere
7. august 2020

Nyt certifikat-klistermærke skal pryde passene hos færdigmålte ponyer i FEI-regi – sådan får du fat i dit

Som noget nyt udsteder FEI nu permanente målingscertifikater til alle ponyer, som er færdigmålte i FEI-regi i 2017, 2018 og 2019. Certifikatet har form af et klistermærke, som skal indsættes i ponyens hestepas, og på den måde er det let at konstatere, om en pony er færdigmålt eller ej. DRF administrerer certifikaterne i Danmark, og herunder kan du læse mere om, hvordan du får sat certifikatet i din ponys pas.

Læs mere
6. august 2020

Forsmag på det kommende landsholdstøj under EM i dressur i Ungarn

I slutningen af 2019 blev Trolle Company offentliggjort som officiel leverandør af en specialdesignet landsholds- og forbundskollektion fra Cavalleria Toscana. Pga. Corona-pandemien er lanceringen af den officielle kollektion desværre udskudt til stævnesæsonen 2021, men det betyder ikke, at de unge danske dressurryttere drager tomhændede til det kommende EM. De vil nemlig i stedet blive iført en midlertidig DRF X Trolle Company-kollektion, som er kreeret specielt til anledningen, så der ikke hersker tvivl om, hvor de dygtige ekvipager hører hjemme. Læs mere og se kollektionen nedenfor.

Læs mere
3. august 2020

DM i springning hos Absolute Horses bliver uden kvalifikation i unghestechampionaterne

Når årets danske mesterskaber i springning for seniorer og Agria DRF-mesterskaberne for U18 og U21 finder sted fra den 20.-23. august, var det oprindeligt planen, at der også skulle have været afviklet en kvalifikation i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste. For at sikre det bedst mulige DM-stævne under de nuværende corona-relaterede restriktioner har det dog desværre været nødvendigt at finde en ny termin til kvalifikationen. Læs mere nedenfor.

Læs mere
3. august 2020

U25-ryttere udtaget til EM i dressur

Landstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein og holdleder Mette Müller har i weekenden offentliggjort de U25-ekvipager, der skal repræsentere Danmark ved EM i dressur i Ungarn senere på måneden. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
3. august 2020

Vil du være med til at udvikle distancesporten i Danmark?

Banker dit hjerte for distancesporten, og vil du være med til at udvikle sporten til gavn for ryttere, klubber og frivillige? Har du gode ideer til, hvordan vi udvikler dansk distancesport? Synes du også, at mange flere burde ride distance, og har du viden om både national og international stævnestart? Så er du måske vores nye medlem af distanceudvalget.

Læs mere