Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

27. juli 2020

DRF i nyt samarbejde med Zakobo for at styrke klubdriften

Dansk Ride Forbund har netop indgået samarbejde med Zakobo, som står bag et skræddersyet administrationssystem til ridesporten. Systemet kan tilpasses til den enkelte rideklub, og målet med samarbejdet er at hjælpe DRF’s klubber til at få en så god, effektiv og overskuelig daglig drift som muligt. Læs mere om samarbejdet her.

Læs mere
22. juli 2020

Ryttere udtaget til nationsspringning i Zduchovice og Wierden

Landstræner Bo K. Møller har nu udtaget de junior- og ungryttere, der skal repræsentere Danmark ved de to Nations Cup-kvalifikationer i hhv. Tjekkiet og Holland fra d. 12-16. august. Tillykke til jer alle!

Læs mere
21. juli 2020

Pony-, junior- og ungryttere udtaget til EM i dressur

Landstræner for pony-, junior- og ungryttere, Dennis Fisker, har nu udtaget alle de ekvipager, der skal repræsentere Danmark ved EM i dressur i Ungarn. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
20. juli 2020

Indendørs Agria DRF-mesterskab i spring for pony og children rykker til Billund

Årets indendørs Agria DRF-mesterskab i spring for pony og children skulle oprindeligt have været afviklet hos Hedensted Rideklub i midten af marts, men pga. COVID-19 måtte terminen ændres til den 2.-4. oktober. Da Hedensted desværre ikke har haft mulighed for at holde fast i den nye termin, rykker mesterskabet i stedet til Billund Sportsrideklub.

Læs mere
17. juli 2020

Nord-Vest Box Cup finaler på Vilhelmsborg i 2020

Da årets World Cup i dressur, der afvikles i uge 42, i år er flyttet til Vilhelmborg, som følge af COVID-19, bliver finalen i den populære turnering for springponyer, Nord-Vest Box Cup, afviklet samme sted. Turneringen er for alle tre ponykategorier, og der samles point til udvalgte C-stævner i løbet at sæsonen. Det er de 15 ekvipager med flest point fra hver kategori, der mødes til de spændende finaler mandag d. 12. og tirsdag d. 13. oktober.

Læs mere
17. juli 2020

Ny dato for championatskvalifikation i Billund for dressurhestene

Billund Sportsrideklub, der oprindeligt var vært for årets første kvalifikation i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for unge heste, måtte desværre aflyse stævnet på den oprindelige dato i maj pga. COVID-19. Ligesom der blev arrangeret en ny kvalifikation for springhestene, er der nu også kommet en ny dato i kalenderen for de unge dressurheste. Den nye stævnedato er d. 15. -16. august, og der er åbent for tilmelding via DRF Go!

Læs mere
13. juli 2020

De første juniorer er udtaget til EM i dressur

Landstræner Dennis Fisker har udtaget de første to, af i alt fire, juniorer, der skal repræsentere Danmark ved årets Europamesterskaber i dressur. Stævnet afvikles i Budapest, Ungarn d. 9. – 14. august. Tillykke til Alexander Yde Helgstrand og Frederikke Gram Jacobsen. De sidste to ryttere, samt reserverne, udtages sammen med Young Riders og ponyryttere den 21. juli.

Læs mere
13. juli 2020

Finalen i Store Hestedag Cup til Ringsted Rideklub

Da der desværre ingen Store Hestedag bliver i år, er det blevet nødvendigt at få en anden stævnearrangør til at overtage den populære turnering Store Hestedag Cup. Stor tak til Ringsted Rideklub (D4), der i forvejen afvikler stævne i den pågældende weekend, d. 5. – 6. september, og som med kort varsel har takket ja til at afvikle finalen. Derfor bliver finalen i årets Store Hestedag Cup afviklet hos RIR lørdag d. 5. september 2020. Der vil være træning om formiddagen og finaleafvikling om eftermiddagen.

Læs mere
10. juli 2020

EM U25 bruttohold i dressur udtaget

Forud for årets EM i dressur for U25, der afvikles i Budapest i Ungarn d. 17. – 22. august, har landstræner Nathalie Zu Sayn Wittgenstein og holdleder Mette Müller udtaget følgende ekvipager til bruttotruppen. Stort tillykke til jer alle.

Læs mere
8. juli 2020

Lige ret for alle sportsgrene i Danmark, tak!

Dansk Ride Forbunds formand Ulf Helgstrand retter en skarp kritik mod de ulige retningslinjer i forhold til forsamlingsforbuddet, hvor der åbnes op for tilskuerantallet – kun til fodboldkampe.

Læs mere