Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

10. juni 2020

DIF tilbyder gratis webinar til klubber torsdag den 11. juni kl. 17-18

Mangler jeres klub/elevskole inspiration til, hvordan I kommer godt fra start efter Corona-pausen? Den 11. juni fra kl. 17-18 inviterer DIF alle klubber og foreninger til gratis webinar med konkrete råd til, hvordan man bedst tilrettelægger sine idrætsaktiviteter efter corona-pausen. Webinaret giver desuden tips til, hvordan trænere og frivillige kan arbejde med idræts- og aktivitetsudvikling bredt set.

Læs mere
10. juni 2020

Desværre ingen Sydbank Sommercamp i 2020

Vi ved, at mange af jer har set meget frem til årets sommercamp, men pga. corona-krisen bliver det desværre ikke muligt at afholde den populære camp i år. Vi vender dog stærkt tilbage i 2021 med et nyt og om muligt endnu bedre koncept!

Læs mere
10. juni 2020

Bestyrelsen i Dansk Ride Forbund er nu konstitueret

Normalvis konstituerer bestyrelsen i Dansk Ride Forbund sig som det umiddelbart første efter årets repræsentantskabsmøde, men da mødet i år blev gennemført digitalt, fandt konstitueringen først sted på bestyrelsens første møde herefter (den 4. juni). Næstformand Anne-Mette Binder fortsætter på posten endnu et år, Tina Callesen overgår fra posten som 2. suppleant til ordinært medlem af bestyrelsen, og Ditte Bach Sørensen indtræder som 2. suppleant.

Læs mere
9. juni 2020

Ændringer i dressurreglementet vedr. kvalifikationskrav til mesterskaber

Pr. dags dato er der ændret i dressurreglementet vedrørende kvalifikationskravene til årets Agria DRF mesterskaber for pony, junior og young riders (§291.3 - 291.5). Den nuværende situation med de mange aflyste stævner har gjort det nødvendigt at justere på kvalifikationskravene, sådan at flest muligt får en fair chance for at kvalificere sig til årets mesterskaber.

Læs mere
8. juni 2020

Så er den nye B-stævnekalender for spring og dressur klar

Endelig er der åbnet op for stævner igen, og som lovet er den nye B-stævnekalender for hhv. spring og dressur (2020-2021) nu klar. Alle terminer i begge kalendere er endelige, men derudover vil der muligvis blive tilføjet flere terminer i de kommende uger, og så vil de respektive kalendere blive opdateret herefter.

Læs mere
7. juni 2020

Fra mandag den 8. juni kan ridehallerne endelig benyttes igen

De fleste af os har ventet længe på meldingen om at kunne få lov til at bruge ridehallerne igen, og i går kom den endelig. Indtil nu har de været holdt lukkede, da de blev betragtet som indendørs idrætshaller, men eftersom der åbnes op for al indendørsidræt fra mandag den 8. juni, kan ridehallerne altså tages i brug igen fra samme dag.

Læs mere
7. juni 2020

Studentermedhjælper til Dansk Ride Forbund

Er du en top-tjekket blæksprutte med stort kendskab til ridesporten, og er du måske i gang med at færdiggøre din ungdomsuddannelse og har planlagt et sabbatår, inden du skal videre på næste studie? Så er stillingen som studentermedhjælper i Dansk Ride Forbund måske noget for dig.

Læs mere
5. juni 2020

Fra og med 9. juni igangsættes stævner og aktiviteter

Siden den 11. marts, hvor Danmark blev lukket ned, har det ikke været muligt hverken at afvikle eller deltage i ridestævner eller lignende aktiviteter, og det har været til stor frustration for det meste af ridesporten – Dansk Ride Forbund inklusive. Som vi tidligere har fortalt, har den primære hæmsko været forsamlingsforbuddet på max. 10 personer og ikke mindst de mange forskellige fortolkninger af det, men efter vedholdende dialog med Rigspolitiet har vi nu endelig fået en ny tolkning af forbuddet, som er møntet på ridesporten konkret, og den åbner op for nye muligheder. Derfor glæder det os at kunne melde ud, at der åbnes op for stævner og aktiviteter i DRF-regi fra og med tirsdag den 9. juni.

Læs mere
4. juni 2020

Administrationen holder lukket fredag den 5. juni

Administrationen holder lukket fredag den 5. juni (Grundlovsdag). Vi er tilbage på kontoret mandag den 8. juni kl. 8:00.

Læs mere
2. juni 2020

Disciplinærudvalget søger to nye medlemmer

Er du en person med stor interesse og erfaring inden for ridesporten? Har du gode samarbejdsevner, og har du lyst til at arbejde med de juridiske aspekter af sporten? Så har du mulighed for at blive medlem af Dansk Ride Forbunds Disciplinærudvalg, som netop nu søger to nye medlemmer. Disciplinærudvalget består af i alt fem medlemmer og 2 suppleanter, som udpeges af bestyrelsen for to år ad gangen. Deadline for ansøgning er 30. juni.

Læs mere