Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

21. september 2020

Ny Naturkonsulent er DRF’s stemme i natur-debatten

Som et led i DRF’s øgede fokus på at sikre rytternes fortsatte adgang til naturen, har vi oprustet med en naturkonsulent, som skal være DRF’s stemme i naturdebatten. Men hvad laver sådan en konsulent egentlig, og hvordan kan man som klub eller distrikt gøre brug af konsulenten? Det kan du læse mere om her.

Læs mere
18. september 2020

Nye tiltag vedrørende nationale licenser (ABC- og D)

Det kan næppe være gået ubemærket hen, at Covid-19 har medført en lang række udskudte og aflyste stævner i løbet af sæsonen. Det har været ærgerligt for rytterne og ikke mindst for klubberne, der i høj grad får deres indtægter fra afvikling af netop ridestævner. Derfor har Dansk Ride Forbund vedtaget en række tiltag, der gerne skulle sikre større stævneaktivitet ikke mindst i resten af 2020 men også fremadrettet.

Læs mere
18. september 2020

Store Hestedag Cup udvides

Som noget nyt forsøger vi i Dansk Ride Forbund at udvide sæsonen for Store Hestedag Cup, så der allerede nu kan afvikles kvalifikationer, der tæller med i 2021-sæsonen. Hvis du som stævnearrangør ønsker at afholde et kvalifikationsstævne i efteråret 2020, kan du sende en mail.

Læs mere
18. september 2020

Springryttere udtaget til World Cup Vilhelmsborg

Landstræner Bo K. Møller og assisterende landstræner Lars Trier Kjøller har nu sat navne på de springryttere, de har udtaget til at danne hold i henholdsvis Pony-, Children-, Junior- og Youngrider-klasserne ved World Cup Vilhelmsborg i uge 41 og 42. Vi glæder os til at se dem og en masse andre dygtige danske ryttere til start.

Læs mere
17. september 2020

Ingen mellemrunde til 7-års hestene i Pavo og DRF’s Championater

Med kun seks heste tilmeldt mellemrunden i Grindsted denne weekend, har Dansk Ride Forbund besluttet at spare de unge 7-års heste for mellemrunden. Jf. bestemmelserne for Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater er der nemlig otte finalepladser i spil for de 7-årige dressurheste, og vi ser derfor ingen grund til, at de stadig unge heste skal gå mellemrunde, når de alle i forvejen er sikret en plads videre i finalen. Vi glæder os i stedet til at se dem til finalestævnet på Blue Hors i uge 41.

Læs mere
16. september 2020

Så er tilmelding til Nord-Vest Box Cup Finalen åben

De sidste kvalifikationsstævner i Nord-Vest Box Cup er overstået, og de 15 bedste ryttere i henholdsvis kategori 3, 2 og 1 er videre til finalen. Finalisternes deadline for tilmelding til finalen ved World Cup på Vilhelmsborg i uge 42 er den 30. september, og tilmeldingen foregår via DRF Go! Ved forfald fra de kvalificerede ekvipager fyldes der op på baggrund af de næstfølgende på resultatlisten (ventelisten).

Læs mere
15. september 2020

Udskiftning i landsholdsteamet hos senior-dressurrytterne

Pr. dags dato har Dansk Ride Forbund valgt at afslutte samarbejdet med den nuværende holdleder for seniorlandsholdet i dressur, Helle Krasnik Trolle, som fratræder stillingen med umiddelbar virkning. Udskiftningen sker på baggrund af forbundets ønske om at skabe et nyt set-up omkring det danske dressurlandshold.

Læs mere
15. september 2020

Nu kan der ansøges om B-stævneterminer i spring og dressur for den kommende sæson

Så er der åbnet op for, at stævnearrangører kan ansøge om B-stævneterminer i perioden 1. april 2021 til 31. marts 2022. Deadline for ansøgning er søndag den 11. oktober, og vi ser meget frem til at modtage ansøgninger fra erfarne såvel som nye arrangører!

Læs mere
15. september 2020

DRF’s voltigeringsudvalg takker af

Pr. 1. september har voltigeringsudvalget desværre valgt at opsige samarbejdet med Dansk Ride Forbund, og det betyder, at udvalget fratræder med øjeblikkelig virkning. Mange tak til Lise Berg, Anna Sundby, Thomas Lindqvist og Charlotte Præstgaard for den store indsats gennem årene.

Læs mere
14. september 2020

Administrationen holder lukket den 14. september fra kl. 12

Mandag den 14. september holder administrationen lukket fra kl. 12 pga. personalemøde. Vi er klar på telefonerne igen tirsdag fra kl. 8.

Læs mere