Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

14. september 2020

Administrationen holder lukket den 14. september fra kl. 12

Mandag den 14. september holder administrationen lukket fra kl. 12 pga. personalemøde. Vi er klar på telefonerne igen tirsdag fra kl. 8.

Læs mere
11. september 2020

’Jackpot-runden’ i årets ECCO Cup afvikles som planlagt hos Solrød Rideklub

Der er fuld gang i stævnerne rundt omkring i landet, og vi nærmer os anden kvalifikation for ponyerne i årets ECCO Cup, som afvikles i Solrød Rideklub d. 25-27. september. Kvalifikation i Solrød skulle oprindeligt have været tredje runde – den såkaldte jackpot-runde, hvor der optjenes dobbelt point – men fordi corona har medført en lang række ændringer i årets stævnekalender, er der lavet om på rækkefølgen. Dressurudvalget har dog valgt at holde fast i den oprindelige plan, så der til stævnet i Solrød fortsat rides om dobbelt point. Sidste ECCO Cup kvalifikation for ponyer i 2020 afvikles i Herning Rideklub d. 23 .- 25. oktober.

Læs mere
10. september 2020

To ny medlemmer til distanceudvalget

I Dansk Ride Forbund byder vi velkommen til de to nye medlemmer af distanceudvalget: Kenneth E. Lassen og Lena Hahn Atzen. Sammen med resten af distanceudvalget skal de udvikle sporten til gavn for ryttere, klubber og frivillige. De to nye medlemmer tiltræder deres stillinger i september 2020.

Læs mere
9. september 2020

De første 2021 mesterskaber er tildelt

I forbindelse med den årlige stævneplanlægning tildeles udvalgte mesterskaber for en 3-årig periode på baggrund af ansøgninger fra stævnearrangørerne. Der har været mange gode ansøgninger i bunken, men fordelingen er endt således:

Læs mere
7. september 2020

Reaktivering af voksne ryttere gennem klubinddragelse

I starten af året igangsatte DRF et udviklingsprojekt i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund med fokus på at tiltrække og reaktivere voksne, som tidligere har redet, men som har forladt ridesporten i deres ungdomsår. Pga. corona-pandemien har projektet været sat lidt på standby, men nu er der for alvor sat skub i projektet igen, og det blev markeret med en idéudviklingsworkshop den 26. august.

Læs mere
7. september 2020

Ryttere udtaget til Nations Cup

Denne uge drager de unge danske springryttere mod Østrig, når der skal rides Nations Cup i springning for henholdsvis junior- og ungryttere i Lamprechtshausen.

Læs mere
4. september 2020

Fuld knald på unghestechampionaterne

Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste er i fuld gang, og med kun to kvalifikationsstævner tilbage for både spring- og dressurhestene begynder spændingen om, hvem der går videre til mellemrunden, for alvor at melde sig. Heste, der allerede er kvalificeret til mellemrunden, skal meldes til inden anmeldelsesfristen den 6. september.

Læs mere
3. september 2020

Ny dato for finalerne i Nord-Vest Box Cup!

Finalerne i Nord-Vest Box Cup finder nu sted tirsdag den 13. og torsdag den 15. oktober til dette års World Cup på Vilhelmsborg. Turneringen er for alle tre ponykategorier, og der samles point til udvalgte C-stævner i løbet at sæsonen. Sidste kvalifikationsstævne bliver afholdt på Kongsdal Rideklub den 11.-13. september. Det er de 15 ekvipager med flest point fra hver kategori, der mødes til de spændende finaler tirsdag den 13. og torsdag den 15. oktober.

Læs mere
2. september 2020

Suveræne takter til EM i dressur

Der hersker vist ingen tvivl om, at vi godt kan være stolte af de dygtige unge dressurryttere, der de seneste uger har repræsenteret Danmark ved EM i Ungarn, hvor det er blevet til hele syv medaljer; fire holdmedaljer og tre individuelle.

Læs mere
1. september 2020

Her er holdene til weekendens Baltic Cup

Landstræner Bo K. Møller og assisterende landstræner Lars Trier Kjøller har sat de endelige hold, der skal repræsentere Danmark til Baltic Cup på Riders Cup i weekenden. Stort tillykke til alle ryttere!

Læs mere