Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

1. april 2020

Tillykke til ranglistevinderne 2019

Hvert år samler alle ryttere, der rider distrikts-, lands- samt internationale stævner på danskregistrerede heste, ranglistepoint i både springning, military, dressur, voltigering og distance. Ranglisterne er nu opdaterede med alle points fra 2019, og vi kan sige tillykke til vinderne, der vil blive hædret i en artikelserie i Ridehesten i løbet af 2020. Tillykke til jer alle sammen!

Læs mere
31. marts 2020

Forventede driftsforstyrrelser på DRF Go! onsdag den 1. april

Onsdag den 1. april vil der kunne opleves driftsforstyrrelser på DRF Go!, da vi foretager opdateringer af siden. Vi forventer, at siden er oppe at køre igen torsdag.

Læs mere
31. marts 2020

Mulighed for kompensation for udgifter forbundet med aflyste stævner

Til og med 14. april kan man som DRF-klub søge om kompensation for udgifter relateret til aflyste stævner i perioden 12.-29. marts. Deadline for ansøgning er 14. april.

Læs mere
27. marts 2020

Links til gratis rådgivning, hotlines, hjælpepakker mm.

Virksomheder landet over, herunder mange rideklubber, står lige nu i en yderst vanskelig situation, og det kan være svært at gennemskue, hvor man skal henvende sig for at få hjælp og rådgivning. Vi har samlet en række relevante links, som vi håber, kan være til gavn for vores klubber.

Læs mere
24. marts 2020

Udskydelse af OL kan blive en fordel for dansk ridesport

IOC har her til eftermiddag meldt ud, at OL i Tokyo udskydes til 2021, og selvom vi er mange, der ærgrer os over, at vores dygtige, danske ryttere ikke får lov til at vise deres værd ved de olympiske lege i år, så behøver udskydelsen ikke kun at være en dårlig ting.

Læs mere
18. marts 2020

DRF's repræsentantskabsmøde den 18. april på Hotel Scandic Kolding aflyses

Læs mere
27. februar 2020

DRF vil sætte ekstra fokus på rideklubberne frem mod 2030

Hestevelfærden, ridesporten og elevskolerne opprioriteres som centrale indsatsområder i DRF’s fokus på rideklubbernes drift og udvikling frem mod 2030.

Læs mere
26. februar 2020

Harridslev Rideklub modtager støtte til ny fiberbund

Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond og Jutlander Bank har doneret 140.000 kroner til Harridslev Rideklub, som går til en ny fiberbund til klubbens udendørs dressurbane. Og sponsoratet falder på et tørt sted, da Harridslev Rideklub har en ambition om flere lokale aktiviteter, hvor mange får gavn af den nye bane.

Læs mere
26. februar 2020

FEI udnævner Per Frid Nielsen og Per W. Nielsen til Steward Generals i hhv. springning og dressur

I starten af året indstillede Dansk Ride Forbund Per Frid Nielsen og Per W. Nielsen som kandidater til Steward Generals i spring og dressur for Danmark, og nu har FEI så godkendt dem begge. Det betyder, at dansk ridesport for første gang nogensinde har en Steward General dedikeret specifikt til hver af de to discipliner.

Læs mere
19. februar 2020

Overvældende interesse for ECCO Cup betyder ændret afvikling af 1. kvalifikation i Herning

ECCO Cup har længe været en super populær turnering blandt talentfulde dressurryttere, men i disse dage må interessen siges at overgå al forventning, idet der pt. er knapt 80 tilmeldte kat. 1- og 2-ekvipager i turneringens første kvalifikation for ponyer, der afvikles hos Herning Rideklub fra 13.-15. marts – og tilmeldingen er endnu ikke lukket. For at få plads til alle i både lille tur og ECCO Cup samt af hensyn til dommerne, ændres afviklingen af denne kvalifikation derfor, således at kat. 1 og kat. 2 skal ride fordelt på to dage i stedet for én som tidligere. Læs her, hvordan det kommer til at fungere i praksis.

Læs mere