Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

17. juli 2020

Nord-Vest Box Cup finaler på Vilhelmsborg i 2020

Da årets World Cup i dressur, der afvikles i uge 42, i år er flyttet til Vilhelmborg, som følge af COVID-19, bliver finalen i den populære turnering for springponyer, Nord-Vest Box Cup, afviklet samme sted. Turneringen er for alle tre ponykategorier, og der samles point til udvalgte C-stævner i løbet at sæsonen. Det er de 15 ekvipager med flest point fra hver kategori, der mødes til de spændende finaler mandag d. 12. og tirsdag d. 13. oktober.

Læs mere
17. juli 2020

Ny dato for championatskvalifikation i Billund for dressurhestene

Billund Sportsrideklub, der oprindeligt var vært for årets første kvalifikation i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for unge heste, måtte desværre aflyse stævnet på den oprindelige dato i maj pga. COVID-19. Ligesom der blev arrangeret en ny kvalifikation for springhestene, er der nu også kommet en ny dato i kalenderen for de unge dressurheste. Den nye stævnedato er d. 15. -16. august, og der er åbent for tilmelding via DRF Go!

Læs mere
13. juli 2020

De første juniorer er udtaget til EM i dressur

Landstræner Dennis Fisker har udtaget de første to, af i alt fire, juniorer, der skal repræsentere Danmark ved årets Europamesterskaber i dressur. Stævnet afvikles i Budapest, Ungarn d. 9. – 14. august. Tillykke til Alexander Yde Helgstrand og Frederikke Gram Jacobsen. De sidste to ryttere, samt reserverne, udtages sammen med Young Riders og ponyryttere den 21. juli.

Læs mere
13. juli 2020

Finalen i Store Hestedag Cup til Ringsted Rideklub

Da der desværre ingen Store Hestedag bliver i år, er det blevet nødvendigt at få en anden stævnearrangør til at overtage den populære turnering Store Hestedag Cup. Stor tak til Ringsted Rideklub (D4), der i forvejen afvikler stævne i den pågældende weekend, d. 5. – 6. september, og som med kort varsel har takket ja til at afvikle finalen. Derfor bliver finalen i årets Store Hestedag Cup afviklet hos RIR lørdag d. 5. september 2020. Der vil være træning om formiddagen og finaleafvikling om eftermiddagen.

Læs mere
10. juli 2020

EM U25 bruttohold i dressur udtaget

Forud for årets EM i dressur for U25, der afvikles i Budapest i Ungarn d. 17. – 22. august, har landstræner Nathalie Zu Sayn Wittgenstein og holdleder Mette Müller udtaget følgende ekvipager til bruttotruppen. Stort tillykke til jer alle.

Læs mere
8. juli 2020

Lige ret for alle sportsgrene i Danmark, tak!

Dansk Ride Forbunds formand Ulf Helgstrand retter en skarp kritik mod de ulige retningslinjer i forhold til forsamlingsforbuddet, hvor der åbnes op for tilskuerantallet – kun til fodboldkampe.

Læs mere
8. juli 2020

Skal jeres klub afvikle Agria DRF-mesterskabet i indendørs springning for pony og Children i uge 40?

Oprindeligt var mesterskabet placeret i foråret, men blev pga Covid 19 aflyst. Øvrige omstændigheder har gjort, at det alligevel ikke er muligt for Hedensted og Omegns Rideklub at afvikle mesterskabet på den nye termin d. 2. – 4. oktober 2020. Derfor søger vi en ny stævnearrangør til at afholde stævnet – bemærk, deadline for ansøgning er torsdag den 16. juli.

Læs mere
3. juli 2020

Hesteregistrering og ejerskifte sker hos SEGES

Hvis du er hesteejer og eks. skal have udstedt hestepas, ejerskiftet din hest, registreret din hest efter salg fra et andet land eller har mistet dit ejercertifikat, er det SEGES, du skal henvende dig til. Hos Dansk Ride Forbund varetager vi til gengæld konkurrencehesteregistrering og udstedelse af FEI-pas.

Læs mere
2. juli 2020

Vidste du, at vi løbende modtager ændringsforslag til vores reglementer?

DRF´s reglementer gennemgås og opdateres som udgangspunkt op til årsskiftet, og vi er altid åbne for input til eventuelle forbedringer. Læs mere nedenfor.

Læs mere
1. juli 2020

Dansk Ride Forbund indgår ny aftale med Dansk Erhverv om support til klubberne

Pr. 1. juli har vi indgået en ny samarbejdsaftale med Dansk Erhverv (DE) omkring support til vores klubber. Det betyder, at alle DRF’s klubber med egen elevskole automatisk bliver gratis basismedlemmer af DE, og at de øvrige DRF-klubber kan tegne et basismedlemskab til en stærkt reduceret pris. Læs mere her.

Læs mere