Hvert år gennemgår og opdaterer DRF sportsplanerne. Sportsplanerne for samtlige grupper i springning er blevet opdateret, og du kan nu finde dem på DRF’s hjemmeside. Sportsplanerne er inddelt i tre kategorier for hhv. Senior og U25-ryttere, junior- og youngriders samt children- og ponyryttere.
Læs mereAlle rideklubber, der er medlem af DRF, har automatisk, via deres betalte medlemskab, en forsikringspakke, denne har indtil nu heddet ”Idrættens forsikringer”. Hovedformålet med Idrættens forsikringer er at holde klubberne, deres ansatte og frivillige skadesløse. Fra årsskiftet overgår ordningen til forsikringsmægleren Hansson & Partners i Kolding. Dækningen er uændret, men skader fra 2023 skal være meldt til Tryg inden nytår.
Læs mereDansk Ride Forbund søger nu to udvalgsmedlemmer og en formand til samlet set tre poster i DRF’s Disciplinærudvalg. Disciplinærudvalget består af fem medlemmer hvoraf en er formand og to suppleanter. Udvalget er et af de to dømmende udvalgt i DRF og har til opgave bl.a. at være første instans ved alle sager om mishandling, misbrug eller uetisk anvendelse af heste.
Læs mereDansk Ride forbund har fået mange gode og spændende ansøgninger til stillingen som holdleder for junior- og ungryttere i dressur. Ansættelsesprocessen er overstået, og det betyder, at vi kan løfte sløret for, at Jeannett Andreasen, som til dagligt arbejder som selvstændig coach, er den nye holdleder. Læs videre her for at lære Jeannett bedre at kende.
Læs merePAVO og Dansk Ride Forbunds Championat for Ungheste er en konkurrence for 4- 5- og 6-års springheste – samt et championat for 7-8 års heste ved finalestævnet. Hvert år kåres der én vinder pr. årgang. I år 2024 er der ændringer i kvalifikationskravene til championatsfinalerne på tværs af flere årgange.
Læs mereNår der næste år skal afvikles DM i dressur for seniorer, Agria DRF-mesterskab i dressur for U25 og DM i paradressur, bliver det i nye omgivelser. Mesterskaberne flytter nemlig til det sjællandske, hvor Vallensbæk Rideklub er klar til at slå dørene op for både deltagere og tilskuere.
Læs mereDer er stor efterspørgsel på hjælp til de papirløse bedømmelser, og nu er hjælpen her igen. Allerede i starten af januar kan I deltage i et webinar, hvor I lærer at benytte jer af de såkaldte papirløse bedømmelser. Så spar printerblækket til næste års stævner og sørg for at sætte kryds i kalenderen allerede nu.
Læs mereTidligere i år løftede Dansk Ride Forbund sløret for, at man som teknisk delegeret fremover kan vælge hvilken retning man vil fungere under – altså enten i springning, dressur eller begge dele. Uddannelsen til TD’er er meget praktisk anlagt, med en masse erfaring fra ”marken”, men det kræver selvfølgelig også en god portion viden om DRF som organisation m.m. Den viden udbydes som et obligatorisk basiskursus, som netop nu er åbnet for tilmelding.
Læs mereSå er der nye sportsplaner for 2024 for militaryrytterne. Der er som altid en sportsplan for seniorryttere og en sportsplan for pony-, junior- og ungryttere. I sportsplanerne kan du læse om bl.a. potentialegrupper og sæsonens landsholdsaktiviteter. Du finder desuden pejlemærker for normer, værdier og retningslinjer man som potentialegrupperytter, landsholdsrytter, -træner, forældre og teamet omkring en militaryrytter skal være ambassadør for og virke under.
Læs mereGår du med en dressurdommer i maven? Så kan du allerede nu tilmelde dig det kommende optagelseskursus for nye dommere, der afvikles i Middelfart og Nørre Aaby lørdag og søndag den 24. - 25. februar.
Læs mere