Hvad leder du efter?

DRF

Mental Motion

Dansk Rideforbund og Mental Motion samarbejder om i fællesskab at sætte fokus på forælderrollen i ridesporten. Mental Motion bekæftiger sig med sportspsykologisk træning og har udviklet en vidensportal ’Sidelinjen – støt dit barns talent’ til sportsforældre. Medlemskab er gratis og giver adgang til 40+ artikler og podcasts, ekspertinterviews og en lukket gruppe, hvor der kan sparres forældre imellem.


’SIDELINJEN - STØT DIT BARNS TALENT': ONLINESERVICE TIL RYTTERFORÆLDRE 
Bruger du også utallige timer på sidelinjen? Er med dit barn i medvind og modvind. Altid klar med vandflasken. Energibaren. Det gode råd?

Det er en tough rolle, du har dig. For du skal kunne jonglere mange bolde i luften på én og samme tid. Arbejde. Indkøb. Mad. Tøjvask. Kørsel. Logistik. Planlægning. Familie. Aftaler. Kærlighed. Rådgivning. Pyh. Vi tager hatten af for dit arbejde som sportsforælder. 

Sidelinjen - ­støt dit barns talent’ er en online service til forældre, som gerne vil hjælpe deres barn bedst muligt i sporten. Servicen er gratis og består af en lang række artikler og podcasts. Derudover får man også adgang til et lukket forum, hvor man kan sparre med andre forældre, som står i samme situation som én selv.

Servicen giver dig som forælder mulighed for at få konkrete værktøjer til, hvordan du fra sidelinjen hjælper dit barn med svære følelser, at håndtere nederlag eller manglende selvtillid. Du kan også få råd til, hvad du gør når dit barn lukker i og ikke vil tale, oplever skadesperioder, eller andre udfordringer. Du kan læse og lytte til guides om hvordan man træffer de svære valg om klubskifte, skole og fremtid. Derudover indeholder sidelinjen en massen viden om kost, sundhed og krop med specifikt fokus på det unge talent. 

Du kan melde dig direkte ind her