Hvad leder du efter?

Ridesport

DRF MultiCup på lånt hest

DRF MultiCup på lånt hest er en turnering, hvor sammenhold og socialt samvær er i højsædet, og hvor hestene ikke skal transporteres. Man tilmelder sig turneringen som klubhold bestående af fire ryttere, og der rides både forhindringsbane og ponygames.


DRF MultiCup på lånt hest er en turnering, hvor sammenhold og socialt samvær er i højsædet, og hvor hestene ikke skal transporteres.

DRF MultiCup er en turnering, hvor der rides både Forhindringsbane og Ponygames. Turneringen afvikles fra januar til maj, dog afhænger afviklingsperioden af antal tilmeldte hold. Man tilmelder sig turneringen som klubhold bestående af fire ryttere.

Turneringens deltagende klubber inddeles i puljer bestående af tre klubber. Der rides stævne hos hver af klubberne i puljen, så alle hold rider ét stævne hjemme og ét stævne hos hver af de andre hold i puljen. Værtsklubben, for hvert stævne, stiller fire heste til rådighed, så tre ryttere (en fra hvert hold) deles om en hest, som de rider både Forhindringsbane og Ponygames på.

Bestemmelser
Bestemmerlser for DRF MultiCup på lånt hest

Hestebeskrivelsesskema
Hestebeskrivelsesskema for DRF MultiCup på lånt hest

Skema til resultatregistrering
Skema til resultatregistrering for DRF MultiCup på lånt hest