Hvad leder du efter?

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handel via DRF Go! (www.rideforbund.dk) sker hos:
DANSK RIDE FORBUND (CVR.: 10 88 29 15)
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Onlinegebyr
Ved betaling på DRF Go! opkræves et administrationsgebyr, der går til drift af DRF Go! Gebyret er angivet i danske kroner (DKK) og udgør kr 40. 

Betalingsmidler
Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort, e-Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, VISA, MasterCard, Maestro, Visa, American Express, JCB.

        

 

Net-betaling & sikkerhed 
Vi anvender betalingssystemet ePay, der er godkendt af Nets/Teller (PBS). Køb af ydelser via Internettet er serviceret af Nets og derfor sikkert. Alle kort-data sendes krypteret direkte til Nets og lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos Dansk Ride Forbund.


 

 

Bindende tilmelding 
Din registrering/tilmelding gælder med det samme. Registreringen/tilmeldingen anses for bindende, når betalingen er gennemført. Framelding til stævner skal ske direkte hos stævnearrangøren.

Personlige oplysninger
Dansk Ride Forbund giver ikke dine indtastede oplysninger videre til tredjemand ud over arrangørerne, der
i Dansk Ride Forbunds regi benytter Equipe. Arrangørerne er forpligtet til ikke at videregive dine
personlige oplysninger til tredjemand. 

Kvittering 
Kort tid efter dit køb vil din kvittering ligge på din profil under "Mine indkøb".

Priser 
Alle priser er i danske kroner (DKK). Priserne fastsættes af Dansk Ride Forbunds bestyrelse.

Prisen for at tilmelde til et stævne afhænger af det enkelte stævne. Det er stævnearrangøren, der fastsætter priserne, og overskuddet fra stævnet administreres af stævnearrangøren. Dansk Ride Forbund overfører inden stævnet betalingerne for onlinetransaktionerne til stævnearrangøren. Ved framelding til et stævne skal stævnearrangøren kontaktes.

Aflysning af stævne/klasse/start
Såfremt stævnet eller klassen aflyses, refunderes administrationsgebyret på DRF Go! ikke. Dette gælder også, hvis du har været på venteliste og ikke kommer til start. Dette skyldes, at DRF Go! har udgifter for din transaktion, uanset om du kommer til start eller ej. Selve indskuddet for klassen skal stævnearrangøren refundere. Dette sker ved, at du kontakter stævnearrangøren med oplysninger om kontonummer, og hvad du skulle starte.

Tilmelding til kursus
Prisen for at tilmelde til et kursus afhænger af det enkelte kursus. Det er Dansk Ride Forbund, der i samarbejde med en evt. kursusarrangører fastsætter priserne for kurserne.

Forbehold
Vi tager forbehold for bl.a. trykfejl, moms- og afgiftsændringer. 
​Vi forbeholder os retten til at ændre gebyrstørrelsen uden yderligere varsel.

Oplysning om klagemuligheder
Hvis du vil klage over en vare, ydelse eller tjeneste, som du har købt hos Dansk Ride Forbund, www.go.rideforbund.dk, kan du indgive en klage til:
Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse go@rideforbund.dk.

Du kan også benytte Europa-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Denne portal er relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse go@rideforbund.dk.