Hvad leder du efter?

Ridesport

Agria og DRF's VM-Holdturnering, Herning 2022

I anledning af VM i Herning i 2022, udbyder Dansk Ride Forbund i samarbejde med Agria Dyreforsikring en VM- holdturnering, hvor bredden i sporten og sammenhold er i højsædet.

Turneringen er en holdturnering, hvor holdet henter point i alle Dansk Ride Forbunds discipliner. De bedste hold mødes til finalen, der afvikles under netop VM i Herning i 2022. Holdturneringen afvikles på et niveau, hvor så mange som muligt kan være med, og hvor man trygt kan prøve kræfter med nogle af de discipliner, man måske ikke før har prøvet. Der er også mulighed for, at ryttere kan være med til stævnerne på E-niveau uden krav om medlemskab af en klub under DRF.

Bestemmelser 2021/2022

Holdtilmelding

Tilmelding via jeres Go!-profil

Alle holdets deltagere skal både meldes via tilmeldingsstævnet samt ved indsendelse af tilmeldingsseddel for at holdet er korrekt registreret