Hvad leder du efter?

Ridesport

Nyt fra holdkaptajnen

Her finder du seneste nyt fra holdkaptajnen i voltigering


Nyt fra holdkaptajnen 10. maj 2021

Udtagelse til Nordisk Mesterskab i voltigering
De Nordiske Mesterskaber afholdes i Sverige, Flyinge d. 9.-11. juli, hvor de danske voltigører vil repræsentere Danmark i flere kategorier inden for individuel-, Pas-de-Deux og holdvoltigering.

NM vil være det første mesterskab og internationale stævne for den danske trup i denne sæson og vil således for nogle udøvere også bære præg af at være forberedelse til VM senere på sommeren.

”Jeg ser meget frem til at se de danske udøvere på den internationale bane igen og tage et godt skridt mod den videre udvikling for eliten. Hvilket er et stort fokuspunkt for at forberede specielt seniorerne på næste års VM i Herning”, siger Holdkaptajn Dorthe Ballegaard.  

Den danske trup udtaget til NM i Sverige er følgende:

Senior individuel dame:
Anna Viktoria Damm
Iben Dines
Amanda Staalsø
Nanna Trab Christensen
Sheena Bendixen

Senior grupper:
BIS1
Skibby Senior
SVK Bonathea

Senior Pas-de-Deux:
Maria Thinggaard & Freja Linde

Junior individuel dame:
Amalie Amundsen
Julie Christensen

Junior grupper:
Skibby junior  

Children individuel dame:
Anna-Bell Thomsen
Esther Rasmussen

Nyt fra holdkaptajnen 12. april 2021

Voltigering - Udtagelsesstævner 2021
De internationale aktiviteter i voltigering er fortsat udfordret af COVID-19 restriktioner, hvilket betyder, at flere stævnearrangører er nødsaget til at aflyse planlagte stævner – heriblandt CVI Lier i maj, som ellers skulle have været den danske voltigeringstrups internationale udtagelsesstævne. Der er fortsat stor uvished ift., hvad der vil kunne lade sig gøre i forbindelse med internationale stævner og eventuel senior og junior VM i 2021. Derfor er beslutningen landet på, at dette års udtagelsesstævner vil foregå på dansk grund, for at kunne give bruttotruppen de bedste muligheder ift. planlægning af træning og udvikling.

Dette års 2 udtagelsesstævner bliver:

  • 28.-30. maj, Esbjerg (EOR)
  • 11.-13. juni, Voltigeklubben Thommysminde (VKT)

Selvom dette års stævnesæson kalder på mange måske’er, er vi nødt til at arbejde videre og planlægge ud fra en antagelse om, at VM bliver til noget og sikre, at den danske voltigeringstrup er klar til en eventuel udtagelse.