Hvad leder du efter?

Ridesport

Stævnearrangør

Er I en klub, der gerne vil afholde Multi- og kæphesteklasser, så se nedenstående guide til, hvordan man ansøger om stævnetermin og propositioner samt hvordan man opretter Multi- og kæphesteklasser på Go!


New column

Sådan ansøger du om stævnetermin til Multi- og kæphestestævner

Når du/I vil afholde Multi- og kæphestestævner. skal der ansøges om stævnetermin på Go!. Log ind på klubbens Go!-profil og klik på opret stævnetermin. Udfyld så basisinformationen for stævnet. Bemærk, at der under type skal vælges Hest og Pony. Når basisinformationen er udfyldt kan der trykkes på knappen "Ansøg termin".  Terminen er nu sendt til godkendelse.


Når terminen er godkendt, skal propositionerne ansøges. Se nedenstående video, der viser, hvordan man opretter klasser og ansøger propositioner. 

New column

Særlig regler for afvikling af forhindringsbane og ponygames:

Til Multistævner må der kun anvendes forhindringer og lege fra disse to oversigter for forhindringsbanelege samt ponygameslege. Forhindringer og lege skal opbygges og bedømmes som beskrevet i reglerne.

Til andre arrangementer kan man anvende egne forhindringer, lege og regler, hvis man sørger for, at sikkerheden er i orden, og beskriver forhindringer og lege i propositionerne, så man undgår, at rytterne prøver at presse hestene til en opgave, som de ikke er klar til og burde have været introduceret til gradvist.

Hvis I i klubberne har forhindringer og lege, som I gerne vil bruge og dele med andre, er I velkomne til at sende beskrivelser ind til multi@rideforbund.dk. 

Ydelser:

Ydelser Forhindringsbane Ponygames
1 ydelse Op til 7 forhindringer Op til 5 lege
2 ydelser 8-12 forhindringer 6-8 lege
3 ydelser 13 forhindringer og derover  9 lege og derover

 

Hestene må højst gå 6 ydelser pr. dag.