Hvad leder du efter?

Rideklub & elevskole

De gode historier

Der findes et hav af solskinshistorier fra rideklubberne rundt om i landet. Vi samler løbende på de gode historier, så de kan blive delt vidt og bredt og forhåbentlig være til inspiration for både klubber, medlemmer og andre med tilknytning til ridesporten i Danmark.


Sdr. Hygum Rideklub åbner stort anlæg ved hjælp af fondsmidler

Bestyrelsen i Sdr. Hygum Rideklub har været særdeles aktive i arbejdet med at søge fondsmidler, og det har nu udmøntet sig i et stort, nyt anlæg til klubben. Med anlægget er klubben langt bedre fremtidssikret end før.

Stor succes med distance introridt hos Klithuse Militaryklub

I slutningen af marts afholdt Klithuse Militaryklub deres første distanceevent, et såkaldte LD-introridt, og det med stor succes. Særligt mentorordningen gjorde det let, og der var stor tilslutning til ridtet.

Harridslev Rideklub får 89.135 kr. i støtte til ny hest

Harridslev Rideklub har fået tildelt 89.135 kr. af breddeidrætsmidlerne i Randers Kommune, som hvert år bliver afsat til udvikling af foreningerne og udstyr til breddeidrætsfaciliteter. Pengene skal gå til en ny voltigeringshest og udstyr til den. Få historien, og bliv inspireret til selv at søge fondsmidler til jeres klub her.